Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Best spots

A tested 5 része, ahova fújnod kell a parfümöt, ha azt szeretnéd, hogy sokáig tartson

2023. szeptember 26.

2 perc olvasás

ELLE

szépség trükkök női parfüm
 A tested 5 része, ahova fújnod kell a parfümöt, ha azt szeretnéd, hogy sokáig tartson
© Shutterstock

Te hova szoktad fújni a parfümöt? 


Nem tart sokáig a parfümöd? Fújd ezekre a kulcsfontosságú pontokra, és egész nap jó illatod lesz! Mindannyian azt szeretnénk, hogy parfümeink hosszantartóak legyenek, hogy frissek és jó illatúak maradjunk egész nap, ám ehhez az kell, hogy megértsük a saját testünket. Íme, a legfontosabb részek. 

Haj

A jó illat érdekében egy fontos terület! Tartsd a parfümöt nagyjából 25 centiméter távolságra a hajadtól, és enyhén fújd be. Ha parfümöt használsz a hajadon, az illat minden alkalommal felszabadul, amikor megfordulsz, és bizony a környezeted is érezni fogja. Egy kis titok: ez a gazdag emberek illatos hajának titka!

A fülek mögé 

A fül mögötti terület vagy a tarkó tökéletes a parfüm felvitelére. Megőrzi az illatot, mert az nem tud elpárologni. Ha ügyesen csinálod, akkor a parfümnek nagyjából 24 óráig kell kitartania, ha a füled mögött használod. Te próbáltad már?

Pulzuspontok

A szakértők szerint a pulzuspontok melege felmelegíti az illatot. Ha az a célod, hogy sokáig illatos legyél, akkor az egyik legjobb testrész, ahova fújhatod a parfümödet. Sőt, nem hiába mondják azt, hogy a pulzuspontokra a legérdemesebb a drogériákban fújni a parfümöt, amikor tesztelni szeretnénk, hogy számunkra a megfelelő-e. 

Belső könyökök 

A könyök belsejében lévő terület hőt bocsát ki, aminek köszönhetően az illat gyorsabban fejlődik. Ez majdnem ugyanaz a mechanizmus, mint a pulzuspontok, ahol a hő fokozza az illatot. Ez a tipp hasznos lehet, ha bármilyen nagy eseményen részt veszel, és szeretnéd, ha sokáig illatoznál. 

A térdek mögött 

A térd mögötti puha terület egy másik kiváló hely a parfüm felvitelére. Ha parfümöt viszel fel a térded mögé, az különösen érződik, amikor keresztbe teszed a lábadat, különösen, ha ruhát viselsz. Legközelebb, ha elindulsz ne felejtsd el! 

Ez az öt legjobb hely a parfüm felvitelére, hogy az illat hosszabb ideig tartson. Sokan a ruhájukra fújnak csak, de ez pillanatokig tart, és az illat már elillant. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves