Quantcast

Kollab

Nincs megállás: újabb kollekciót ihletett az Emily Párizsban

Nincs megállás: újabb kollekciót ihletett az Emily Párizsban
© Spectrum Collections

A Lancôme után ezúttal a Spectrum mutatta be a sorozattal együttműködésben készült sminktermékeit.

Már csak párat kell aludni, hogy képzeletben újra Párizs utcáin sétálgathassunk Lily Collinsszal, december 22-én ugyanis érkezik a Netflixre az Emily Párizsban második évada. A jeles alkalomra a beauty márkák is felfigyeltek, ahogy arról legutóbb mi is beszámoltunk, a Lancôme egy egész sminkkollekciót szentelt a sorozatnak, most pedig egy brit kozmetikai márka működött együtt az Emily Párizsban csapatával.

A Spectrum új Emily in Paris kollekciójában a sorozat ihlette sminkeszközök kaptak helyet: egy kisebb és egy nagyobb sminkecset-készlet, egy kávéspoharat formázó ecsettartó, macaron alakú sminkszivacsok, és a francia napilapokat idéző sminktáska, a címlapján természetesen Emilyvel.

A színskála két fő eleme a lágy zöld és a romantikus rózsaszín. „A baráti ebédtől kezdve a sikkes estékig, ünnepelj minden napot úgy, ahogy azt a párizsiak is teszik. És ami ennél is fontosabb: ne felejt el igent mondani a lehetőségekre!” – olvasható a márka oldalán a kollekció leírása.

Ne tévesszen meg, ha a Spectrum név még nem cseng ismerősem: a márkát 2014-ben alapította két nővér, akik elfogadható áron szerettek volna kínálni professzionális sminkeket és kiegészítőket. Minden termékük, beleértve az Emily Párizsban kollekciót is, vegán és cruelty-free.

Forrás: Elle