Quantcast

Rhode Beauty

Most már biztos: saját szépségápolási márkát indít Hailey Bieber

Most már biztos: saját szépségápolási márkát indít Hailey Bieber
© Rich Fury/Getty Images for LACMA

Beigazolódtak a pletykák, sőt az is kiderült, mikor érkeznek az első termékek.

A modell egy videóban maga erősítette meg a hírt, amiről egy ideje már csiripeltek a madarak: Rhode néven elindítja saját szépségápolási márkáját, ami 2022-ben debütálhat az üzletekben.

Az első pletykák még februárban röppentek fel a lehetséges kozmetikai vonalról, miután Hailey bejegyeztette a Rhode márkanevet – ami egyébként a második keresztneve. Később Demi Lovato podcast-műsorában is utalt arra, hogy hamarosan megveti a lábát a szépségiparban. „Olyan vállalkozásba kezdek, ami nagyon izgalmas. A világjárvány kezdete óta dolgozunk rajta, már majdnem két éve. Úgy érzem, életemben először tudom, hogy ott vagyok, ahol lennem kell, és azt teszem, amit tennem kell” – fogalmazott a beszélgetés során.

Változatos felhozatalra számíthatunk

Ezután azonban hosszú ideig semmilyen új hír nem érkezett a saját kozmetikai termékcsalád felől, mígnem a napokban Hailey a saját YouTube-csatornájára készített kérdezz-felelek videóban leplezte le a nagy hírt. Egy, a Rhode megjelenését firtató rajongói kérdésre mosolyogva annyit válaszolt: „Oké, nem fogok sejtelmeskedni. A Rhode már régóta készül és közel járunk a folyamat végéhez. 2022-ben érkezik, és nagyon izgatott vagyok.” A védjegy-dokumentumok szerint a Rhode szépségápolási termékek széles skáláját fogja tartalmazni, beleértve a bőrápolási, a hajápoló és a fürdőtermékeket, a sminkeket és a parfümöket is.

A szépségápolás világa nem teljesen ismeretlen a modell számára, aki 2018 óta a BareMinerals amerikai márka globális nagykövete. Tökéletesen ragyogó bőre és kifinomult sminkötletei az Instagram-oldalán is igen népszerűek.

Hailey 2019-ben egyszer már megpróbált bejegyeztetni egy saját kozmetikai márkát, akkor a „Bieber Beauty” nevet szerette volna levédetni, ám ezt a hivatal végül elutasította, arra hivatkozva, hogy az túlzottan hasonlít férje, Justin Bieber 2010-ben benyújtott védjegyére.

Forrás: Elle