Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Arcápolás

Meghan Markle stílust váltott - ezt a sminktrükköt alkalmazza

2024. február 26.

1 perc olvasás

ELLE

szemöldök szemöldökformázás szépségápolás sminktrükk Meghan Markle stílusváltás
Meghan Markle stílust váltott - ezt a sminktrükköt alkalmazza
© USA Network Media / Photo12 via AFP

Úgy tűnik, az elmúlt időszakban Meghan Markle igyekszik megváltoztatni a külsejét.


Harry herceg és Meghan Markle nemrégiben Kanadába utaztak, hogy részt vegyenek a sussexi herceg számára kiemelt jelentőséggel bíró Invictus Games ünnepi eseményein.

Megjelenésüket hatalmas érdeklődés övezte, így a rajongóknak egyetlen részlet sem kerülte el a figyelmét. A hercegi pár több rendezvényen is részt vett, még szabadidős programokon is megjelentek, így nem volt nehéz észrevenni a változásokat.

Meghan Markle új stílusra vágyott

Harry herceg felesége új hajszínt választott, ami a rajongóknak azonnal feltűnt, hiszen a sötét haja világosabb lett, és most inkább a gesztenyebarna jegyeit képviseli.

Sok követője máris szeretné magáénak tudni a különleges hajszínt, ám nem ez volt az egyetlen változás, amit észrevettek.

Az egyik szabadtéri program egy sípályán zajlott, ahol természetesen meglehetősen hideg volt, így Meghan Markle sapkát viselt. Valószínűleg ez emelte ki még inkább azt a változást, amely az arcát érinti.

2018-as esküvőjén még a vékony szemöldököt részesítette előnyben, ám úgy tűnik, most a vastagabb vonalakat találja szebbnek, ugyanis egy teljesen új, sokkal szélesebb és markánsabb szemöldökkel jelent meg.

A szemöldök íve meghatározza az egész arc jellegét, így hatalmas jelentősége van. A kommentelők szerint azonban Meghan Markle ízlése most sem csalt, mert az új stílus tökéletesen harmonizál a hajával és az arcvonásaival is, és kifejezetten jól áll neki.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves