Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lábápolás

Ezek a pedikűrszínek a legnépszerűbbek 2024 nyarán

2024. június 24.

2 perc olvasás

ELLE

lábápolás pedikűr pedikűrszín
Ezek a pedikűrszínek a legnépszerűbbek 2024 nyarán
© Shutterstock

Ezek a pedikűrszínek most hódítanak. 


A nyáron elengedhetetlen, hogy ne kényeztessük magunkat egy csinos pedikűrrel. Most azonban egyre nagyobb teret kapnak a neon színek, aminek sokan nem örülnek, ám ott van az a tábor, akik úgy vannak vele, hogy minél élénkebbek a körmeik, annál jobb. Mutatjuk, mit kell tudni a visszatérő trendről.

A francia manikűrös változatban is remekül működik

Szereted a francia manikűrt a lábujjaidon is? Akkor van rá mód, hogy ezt is beépítsd a neon trendbe. Ahelyett, hogy a lábujjkörmeidet bevonnád az általad választott feltűnő neon körömlakkal, csak a körömvégekre vidd fel. Így egy csipetnyi intenzív árnyalatot kapsz, de a pedikűröd mégis visszafogottabb lesz. Egy ilyen megjelenés tökéletes azoknak, akik szeretnék kipróbálni az élénk színeket, de kis lépésekkel haladnának. Azonban ezt a változatot lehet érdemesebb szakemberrel megcsináltatni, aki a tökéletes vonalakat húzza meg neked. 

Adjunk hozzá egy kis csillogást

Érdemes egy kis csillogást adni a neon pedikűrhöz, hiszen nyár van, nem kell visszafogni magunkat. A merészebb megjelenés érdekében kipróbálhatsz egy csillámos lakkot vagy egy töredezett fóliaeffektet. Egy extra adag csillogásért helyezz egy kis arany csillámot az élénk neon pedikűrödre. Ha egy kicsit visszafogottabb, gradiensszerű hatást szeretnél elérni, akkor a csillámokat csak a köröm tövére vagy a köröm hegyére vidd fel. 

Idén nagyjából az összes neon szín visszatért, tehát kedvünkre válogathatunk, hogy melyik az, amelyiket szívesen viselnénk. Azonban fontos tudni, hogy ezekhez a színekhez egy kicsit nehezebb öltözködni, de közben, ha azt a hatást szeretnénk elérni, hogy mindenki felfigyeljen a gyönyörű körmeinkre, akkor érdemes legalább egyszer bevállalni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves