Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

Ez a tél legszebb hajvágása, ami mindenkinek jól áll

2023. december 19.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

hajvágás új frizura hajtrend 2024 kitty cut
Ez a tél legszebb hajvágása, ami mindenkinek jól áll
© Shutterstock

Végre egy olyan hajvágás lesz divatos, amit bárki kipróbálhat – kockázat nélkül.


Az év vége és az év eleje a hajvágás szempontjából kiemelt időszak: a fodrászok azt tapasztalják, ilyenkor sokkal többen vágynak valami újdonságra, és ilyenkor végre elszánják magukat egy-egy radikális lépésre a megjelenésükkel kapcsolatban.

Tény, hogy egy jól megválasztott frizura nagyon sokat emelhet egy adott személy külsején, de legalább ennyit ronthat is, ha rosszul sikerül.

Éppen ezért sokan nem mernek nagy újdonságokat kipróbálni. Azonban a szakemberek szerint 2024-ben egy új frizura, a Kitty Cut lesz a legvagányabb hajtrend, ami valóban szinte mindenkinek jól áll.

Lássuk, mit érdemes tudni róla!

2024-ben ezt a hajvágást kéri majd mindenki a fodrásznál

A Kitty Cut remekül passzol egy másik népszerű fazonhoz, a bobhoz, ami az elmúlt hónapokban vezeti a népszerűségi listákat.

Ez a vágástípus kevésbé bozontos, sokkal kifinomultabb, mint a most divatos többi frizura. Nagyobb teret és szabadságot biztosít a hajnak, amitől könnyed hatást kelt.

Hosszát tekintve alapvetőek a vállak és a kulcscsont közé esik, és lényege, hogy enyhén lépcsőzetes rétegeket kever a hosszabb tincsekkel. Dús hatást kelt, ami különösen a vékonyszűlú haj esetében nagy előny. Szexi macskanővé válhatsz ezzel a hajjal!

A vágás legfontosabb lépése, hogy a hosszú alaptincsekre rétegezzük a többi tincset, és minden szintváltásnál legfeljebb egy centiméterrel lehet rövidebb a felső réteg, mint az alatta lévő.

Az arcnak gyönyörű keretet adhat egy ilyen frizura, és akkor sem kell lemondanod róla, ha frufrut hordasz, vagy épp kerekebb arcformád van: mindkét esetben létezik olyan változata, ami remekül fog állni.

Várj bele bátran és szó szerint: itt az idő kipróbálni valami újat!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves