Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARDASHIANS

Fotók: most megmutatjuk, hogyan fognak kinézni a Kardashian testvérek idősen

2022. november 01.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

plasztika kendall jenner kim kardashian kourtney kardashian kylie jenner öregedés
Fotók: most megmutatjuk, hogyan fognak kinézni a Kardashian testvérek idősen
© Instagram/@kardashianshulu

Egészen elképesztően festenének a Kardashian testvérek idősen — mutatjuk is a képeket!


A Kardashian testvérek mindent megtesznek a tökéletes megjelenésért: ezt bizonyítják a divatcikkek iránti elképesztő túlköltekezéseik, valamint azok a hihetetlenül mennyiségű szépészeti beavatkozások is, melyeket nap, mint nap elvégeznek rajtuk. Hiába azonban a temérdek plasztikai műtét: Kardashianékon is fog az idő, egy Photoshop-guru pedig az instán az is bemutatta, hogyan fog kinézni Kim, Khloé, Kylie és a többi testvér 20-30-40 év múlva. Íme!

Kim Kardashian

Bár Kim Kardashian csak nemrég ünnepelte a 42. születésnapját, a Photoshop alaposan öregített rajta is: vonásai önmagában nem változtak, viszont a megereszkedett bőr, a kontúrvesztett arc és a karikás szemek nála is jelen vannak. A kommentelő rajongók hada szerint Kim soha nem hagyná, hogy így megöregedjen az arca — ezt bizonyítják azok a szépészeti beavatkozások is, melyeket rendszeres végeztet magán a realitysztár.

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Kourtney Kardashian

A 43 éves Kourtney Kardashianon nem fog az idő, ez pedig a Photoshoppal öregített képéről is elmondható. A négy gyermekes anyuka eddig nem feküdt sebészkés alá, amit büszkén is vállal, a retusálás során ezért a készítő is figyelt arra, hogy az öregített képen se essen át az arca drasztikus változáson. Be kell vallani, hogy Kourtney mindenhogyan fantasztikusan néz ki! 

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Khloé Kardashian

A rajongók szerint Khloé Kardashian öregített arca sikerült a legrosszabbul, aki már szinte semmiben sem hasonlít egykori önmagára. Teljesen más lett a szemszíne, ahogyan az arcán is jelentősen torzított a retusmester, tehát nem valószínű, hogy a híresség így fog megöregedni.

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Kendall Jenner

A kommentelők szerint a retusmester leginkább a szupermodell Kendall Jenner arcát öregítette el a leginkább, akinek időskori fotója a testvéreihez képest meglehetősen természetes. Ennek ellenére Kendall Jenner is egy sor plasztikai műtéten esett át, a rajongók pedig kötve hiszik, hogy ilyen méltósággal tudna megöregedni a szépségéből élő lány.

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Kylie Jenner

Kylie Jenner még csak 25 éves, de a kommentelők szerint olyan érett az arca, hogy akár az első fotón is beillene 35-40 évesnek. Erre dobott rá még egy lapáttal a retusmester, aki egy csapásra 70 évesre photoshoppolta a szépséggurut. Az öregített kép alapján Kylie gyönyörű lesz időskorában is, sokan hasonlítják őt Susan Sarandonhoz.

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Kris Jenner

A Kardashian-mama 66 éves, de rajta abszolút nem látszik a kora: igaz, meg is dolgozik érte! Állítólag már hajnali 5-kor kel, hogy a trénerével edzhessen, ahogyan az étkezésére és az alvási ciklusára is ügyel — mindemellett pedig a plasztikai műtéteket sem veti meg. Többször volt ránc- és arcfelvarrása, ahogyan nyakfeszesítésen és orrműtéten is túl esett már, de ezek csak a nyilvánosan is felvállalt beavatkozásai. Az biztos, hogy Kris mindenhogyan csinos és sokan szeretnének úgy kinézni ennyi idősen, mint ő! 

Instagram/@kardashianaccess
Instagram/@kardashianaccess

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves