Most már nem tavasz van, nyár, meg tél, hanem bikiniszezon, csizmaszezon vagy méregtelenítési szezon, aminek éppen most van aktualitása. Az Elle márciusi számában Teljes méregtelenítés címmel egy olyan módszert mutatunk be, ami bio is, változatos is és finom is, valamint Jennifer Garner és Jessica Alba is ezt választotta.
Most már nem tavasz van, nyár, meg tél, hanem bikiniszezon, csizmaszezon vagy méregtelenítési szezon, aminek éppen most van aktualitása. Az Elle márciusi számában Teljes méregtelenítés címmel egy olyan módszert mutatunk be, ami bio is, változatos is és finom is, valamint Jennifer Garner és Jessica Alba is ezt választotta.
Nem csigázzuk tovább az olvasó érdeklődését, eláruljuk, hogy Terry Walters módszeréről van szó, akinek Clean Food című könyvét a kritika és a közönség egyformán az egekig magasztalta. Walters szerint „Ha egészségesen étkezünk, attól jobban is érezzük magunkat.” Ki akarna ezzel vitatkozni? Módszerének lényege, hogy hosszú távra tervez és nagy figyelmet szentel a szezonalitásnak.Az egy hétre szóló méregtelenítés egy festői pénteken kezdődik a következőképpen:
TISZTULUNK
VASLÁBASBAN FŐTT ZÖLDSÉGEK
Egy vaslábasban (cocotte-ban vagy jénai tálban) helyezzünk el 25 dkg édes krumplit, 3 sárgarépát, 2 hámozott, 2 cm vastag szeletekre vágott pasztinákot. Adjunk hozzá 1 fej vékonyra szeletelt hagymát és 10 kimagozott szilvát. Öntsünk rá 1,2 dl narancslét, 1 kávéskanál agavészirupot, ½ kávéskanál citromlét, némi szerecsendiót, sót és borsot. Fedjük le, és toljuk 45 percre 180 fokra előmelegített sütőbe (gázsütőn 6-os fokozat). Ezután vegyük le a tetejét, keverjük össze, és folytassuk a sütést 15 percig fedő nélkül.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!