Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tökéletes ajkak

Ez a rúzs Katalin hercegné kedvence, évek óta erre esküszik

2024. január 23.

2 perc olvasás

ELLE

szépség rúzs Katalin hercegné
 Ez a rúzs Katalin hercegné kedvence, évek óta erre esküszik
© Shutterstock

Van egy rúzs, amiről Katalin hercegné sosem mondana le.


Katalin hercegné messze híres a visszafogottságáról és az eleganciájáról. Vilmos herceg felesége már több mint 10 éve igazi divatikonnak számít, és habár sokat változott a stílusa az évek alatt, a rajongók mindig imádják. Van azonban egy rúzs, ami már az esküvőjén is ott volt neki.

Ez a márka a kedvence

Katalin hercegné hatalmas rajongója a Bobbi Brown márkának, és természetesen emellett teszi le a voksát akkor is, amikor az ajkai színéről van szó. Wales hercegnéje a nude színeket részesíti előnyben, de a Bobbi Brown rengeteg lehetőséget nyújt a vásárlóknak. Azonban a márka Sandwashed Pink ajakrúzsa elengedhetetlen kellék Katalin kézitáskájában. A háromgyerekes édesanya azonban már 2011-ben is egy Bobbi Brown rúzst viselt, akkor a Sheer Color szájfény mellett tette le a voksát. 

https://www.bobbibrowncosmetics.com/

A fent látható Sandwashed Pink jelenleg nem elérhető a Bobbi Brown weboldalán, de tényleg rengeteg ajakrúzst dobtak piacra az elmúlt években, így mindenki kedvére válogathat. A Sazan Nude színű rúzsukat szintén imádja Katalin, és jelenleg 29 fontba kerül, ami körülbelül 12-13 ezer forint.

https://www.johnlewis.com/

Jelenleg kórházban van

Mint megírtuk, Katalin hercegnét egy londoni magánklinikán műtötték meg. Kiderült, hogy egy tervezett hasi műtét miatt lábadozik. A hercegné még néhány napig nem térhet haza az otthonába, és utána is hónapokig tarthat a gyógyulási folyamat, mert húsvét után fog először részt venni nyilvános eseményen.

A walesi hercegné nagyra értékeli az érdeklődést, amelyet ez a nyilatkozat kivált majd. Reméli, hogy a közvélemény megérti azon vágyát, hogy gyermekei számára a lehető legnagyobb mértékben megőrizze a normális életet: és azon kívánságát, hogy személyes orvosi információi bizalmasak maradhassanak

– írták a Kensington-palota nyilatkozatban.

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves