Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

Katalin hercegné fontos szabályt szegett meg: így még sosem láthattuk

2023. április 11.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

körömlakk szabály körömfestés Katalin hercegné etikett királyi szabály
Katalin hercegné fontos szabályt szegett meg: így még sosem láthattuk
© Getty Images/Max Mumby

Katalin hercegné legújabb hivatalos megjelenésén olyan körmökkel kísérletezett, amiket szigorúan tilt a brit királyi öltözködési kódex! 


Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné minden egyes alkalommal ügyel arra, hogy tökéletes külsővel jelenjen meg a nyilvánosság előtt: mesés ruhaválasztásait a szakértő szemek is elismerik, szépségápolási rutinját pedig nők ezrei követik nagy figyelemmel. Így volt ez a hercegné legutóbbi megjelenésén, húsvét vasárnap is, mikor az egész családjával együtt tette tiszteletét a Windsori kastélyban lévő szentmisén.

Katalin hercegné gyönyörű volt, megjelenése azonban nem nyerte el  mindenki tetszését 

A 41 éves hercegné kedvenc színében, egy királykék Catherine Walker együttesben jelent meg az eseményen, viselete pedig tökéletesen passzolt kisfia, a 4 éves Lajos herceg, valamint kislánya, a 7 éves Sarolta hercegnő ruházatához. 

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Katalin hercegné azonban hiába festett lehengerlően, megjelenése nem nyerte el mindenki tetszését: az udvaroncok és a palota dolgozói élesen bírálták azért, amiért az egyház legfontosabb ünnepén nem tartotta be a brit királyi öltözködési kódex szigorú szabályait.

Katalin hercegné tűzpiros körmei kiverték a biztosítékot a királyi Udvarban

Annak ellenére ugyanis, hogy a hercegné öltözködése minden előírásnak megfelel, szépségápolási rutinjával fontos szabályt szegett meg: tűzpiros színűre festett körmei abszolút nem számítanak mindennapinak a brit királyi család életében. 

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Tény, hogy még az udvari szabályoktól irtózó Meghan Markle, Harry herceg felesége sem vívta ki azzal a főúri méltóságok haragját, hogy egy ilyen merész manikűrrel jelent meg a templomban; azonban úgy néz ki, hogy Katalin hercegné nemcsak divatot teremt, hanem alaposan újra is írja a királyi divat szabályait.

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves