Quantcast

ROYAL SECRETS

Kitálaltak Meghan Markle alkalmazottjai: ezek voltak a legszörnyűbb tettei

Kitálaltak Meghan Markle alkalmazottjai: ezek voltak a legszörnyűbb tettei
meghan-markle-titok-elle© Shutterstock

Állítják, Meghan Markle kegyetlenül bánt velük.

Meghan Markle sosem örvendett nagy népszerűségnek a királyi család rajongói körében, de amióta Harry herceggel elhagyták Angliát és lemondtak hercegi címükről, egyre rosszabb a megítélése. Ezen pedig kicsit sem javított az Oprah-nak adott leleplező interjújuk. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak Meghan Markle-nek vannak a királyi családra nézve kínos információi, ez fordítva is igaz!

Tom Bower életrajzíró ugyanis leleplező könyvet készít az ex-hercegnéről, ebben olvashatóak majd azok a történetek, amelyeket a palota alkalmazottai meséltek el Meghanról. Ezek alapján Harry herceg felesége borzasztóan bánt a körülötte dolgozókkal, gyakran üvöltözött beosztottaival, és az sem volt ritka, hogy megalázta őket.

„Nem volt egyszerű megírni a könyvet, mivel a hercegné alkalmazottai nagyon ügyesen igyekeztek elhallgattatni az embereket, de végül az áldozatok szívesen meséltek nekem”

– mondta Tom Bower, aki úgy írta le Meghant, mint „a nő, aki a semmiből jött, és mindenkin átgázolt, hogy a csúcsra jusson”.

Az író állítja, rendkívüli információkat tartalmaz könyve, ami egészen biztosan megbotránkoztatja, de minimum meglepi majd a nyilvánosságot.

Via

OLVASNÁL MÉG A KIRÁLYI CSALÁDRÓL?

Gyászol Meghan Markle

Katalin hercegné és Vilmos herceg nem volt hajlandó elmenni a Beckham-esküvőre

Harry herceg őt utálja a legjobban a királyi családból