Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Beauty

6 szépség szabály, amit Katalin hercegné sosem szegne meg

2023. november 27.

3 perc olvasás

ELLE

szépség királyi család szabály Katalin hercegné
6 szépség szabály, amit Katalin hercegné sosem szegne meg
© Chris Jackson / POOL / AFP

Katalin hercegné az évek alatt megtanulta, hogyan nézhet ki mindig tökéletesen.


Katalin hercegnének a királyi család tagjaként törekednie kell arra, hogy a megjelenésével eleganciát sugározzon. Nos, a helyzet az, hogy Wales hercegnéjének nincs szüksége túl sok segítségre, ugyanis természetesen jön neki, hogy mivel érheti el azt a hatást, amivel az emberek imádni.  Íme, a 6 szépség szabály, amit mindig betart.

1. Csak semmi fényes, erős rúzs

Katalin hercegné nem szeretné, ha egyszer rúzsfoltosak lennének a fogai, ezért mindig a természetes színeket részesíti előnyben, valamint fontos számára, hogy ne okozzon túl nagy feltűnést a nyilvános események során. Katalin a nude színekhez, valamint a lágy rózsaszínhez ragaszkodik, ha az ajkairól van szó. Íme, a hercegné egyik nagy kedvence:

2. A finom alap arcsmink sosem maradhat el 

Katalin hercegnét állandóan fényképezik, ezért a tökéletes fedésre van szüksége, ha az arcbőréről van szó. A jól bevált módszer, hogy Katalin hercegné a tökéletesen fedő alapozó mellett megcsinálja a szemöldökét és rózsás pirosítóval emeli ki  a szépségét, mert ez minden alkalomra illik.

3. A durva kontúr szóba se jöhet az arcon

A királyi család szigorúan tiltja az erős sminket, ezért mint említettük Katalin más módszerhez folyamodik annak érdekében, hogy egész nap remekül nézzen ki:

Katalin harmatos alapozót és folyékony highlightert használ, amely éppúgy kiemeli az arccsontokat, mint egy kontúr árnyalat

– mondta Saffron Hughes sminkszakértő. 

4. A szemek sem lehetnek túl sötétek 

Katalin hercegné szemsminkje mindig ragyogó és természetes marad. A hercegné szemceruzát választ az alsó szempillavonal külső sarkára, matt barna szemhéjfestéket a szemhéjára, és egy réteg szempillaspirált használ, hogy még ragyogóbbnak tűnjön. Katalin azonban néha kivételt tesz, és füstösebb szemeket csináltat magának, így tett a 2022-es Earthshot Prize díjátadón. 

5. A haja mindig tökéletes

Lássuk be, hogy sokan irigykedünk Katalin hercegné hajára. Vilmos herceg feleségének valahogy sosincs meg az a bizonyos bad hair day, amivel annyi ember küzd. Katalin számára is fontos, hogy egy hajszál se álljon rosszul, amikor nyilvános eseményen van. A legszuperebb pedig, hogy az egyenes haj és a göndör fürtök is remekül állnak neki. Ezek a képek is bizonyítják, hogy neki minden jól áll:

6. Nem igazgatja a sminkjét nyilvánosan

Valóban nem lehetett látni, hogy Katalin hercegné valaha egy nyilvános eseményen gyorsan egy tükröt keresett volna, hogy a sminkjén kicsit javítson. A hercegnénél biztosan van mindig smink, ha szükség lenne rá, de olyan szuperül megcsinálják, hogy nem igazán van szükség javításra. Katalin tudja a trükköt, hogy a sminkje egész nap tökéletes maradjon.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves