Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez megmutatta, hogyan készül a kedvenc sminkje

2023. május 10.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

Jennifer Lopez szépségápolás
Jennifer Lopez megmutatta, hogyan készül a kedvenc sminkje
© Forrás: Shutterstock

Az énekesnő a követőit is beavatta a titokba, hogy hogyan varázsol magából ragyogó bronxi istennőt.


Jennifer Lopez az Instagramon osztott meg egy videót, hogy bepillantást engedjen rajongóinak abba, hogyan ápolja az arcbőrét és hogyan sminkeli magát úgy, hogy mindenkinek eláll a szava.

jennifer-lopez
Forrás: Shutterstock

A rövid videóban az 53 éves Lopez egy tiszta, fehér, márvány fürdőszobában ül, vékony fehér köntöst visel, és szorosan hátra van fogva a haja. A videót így nyitja meg:

Sokan kérdeztétek, mi a módszerem, ezért gyorsan, 5 perc alatt megmutatom, mi kell ahhoz, amit én csak úgy hívok: bronxi istennői ragyogás.

Ezután belemerül abba, hogy mi kell a smink megvalósításához. Ehhez a megjelenési stílushoz a New York-i Bronx városrészben töltött gyermekkorából merített ihletet, és gyakorlatilag egy négy lépésből álló rutinnal elérhető.

Mi kell Jennifer Lopez megjelenéséhez?

Először egy szérumot oszlat el a nyakán és az arcán, majd egy hidratálókrémet visz fel a dekoltázsára, a nyakára és az arcára is. Ezt követően szemkörnyékápolót használ, ami extra hidratálást biztosít.

Miután a bőrét előkészítette és hidratálta, egy enyhe alapozóval ad az arcbőrének bronz és rózsaszín árnyalatot, amelyet a legfontosabb területekre visz fel.

Nem csak a smink fontos

A videó végén J.Lo kiemeli, hogy a tökéletes összhatáshoz természetesen szükségesek a nagy és fénylő karikafülbevalók, illetve az is, hogy a haját megfelelő módon formázza, és természetesen a szájfény használata sem maradhat el. Azt azért még megosztotta a követőivel, hogy a Met Gálára ugyanígy készült fel, amivel a kétkedőket szerette volna meggyőzni a módszer sikerességéről.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves