Quantcast

Glow

Hello Kitty hozza el a ragyogó arcbőr titkát

Hello Kitty hozza el a ragyogó arcbőr titkát
© Pixi Beauty

A japán mesefigurával közös kollekciót dobott piacra a Pixi Beauty.

Az idén 48. évfordulóját ünneplő japán kiscica, teljes nevén Kitty White a kilencvenes és a kétezres években élte fénykorát, akkoriban lépten-nyomon belebotlottunk az arcába, szinte nem volt olyan tárgy, amiből ne lett volna megtalálható egy Hello Kittys változat valahol a világon.

2022-ben Kitty újult erővel tér vissza, méghozzá a szépségápolás világában: a Pixi Beautyval együttműködésben jelenik meg egy vadonatúj beauty kollekciója. „Annyi közös dolog van Hello Kittyban és a Pixiben: mindketten Londonban születtek, és a világ minden táján szereztek barátokat” – mondta el a kollaboráció kapcsán Petra Strand, a szépségmárka alapítója.

Természetesen a különleges kollekcióról nem hiányozhat Kitty arcmása, a szemhéjpúder-paletta, a pirosítók, a szemceruza és a szemkörnyékápoló tapaszok csomagolásán is feltűnik a híres masni, a sminkfixáló arcpermet, valamint a Pixie híres Glow tonikjának üvege pedig egy-egy cicafej alakú kupakot kapott.

A limitált kollekció két új termékkel is bővült, a Lip Tone egy hibrid ajakápoló és ajakfény, amely a test pH-értékére reagálva változtatja a színét, míg az A for Apples fátyolmaszkok (amelyeket Kitty kedvenc csemegéje, az alma ihletett) A-vitaminnal és almakivonattal táplálják az arcbőrt.

A Pixie x Hello Kitty kollekció január 11-től elérhető online.

Forrás: Elle