Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

A curve vágás a sztárok kedvence, eláruljuk, mitől annyira különleges

2024. január 05.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

hajvágás hajviselet hajtrend 2024 curve hajvágás
A curve vágás a sztárok kedvence, eláruljuk, mitől annyira különleges
© Shutterstock

Ha új frizurára vágysz, a curve vágás ideális választás lehet.


Az új év sokakat arra sarkall, hogy komolyan változtassanak a külsejükön. Ha a frizuráddal nem vagy kibékülve, és valami másra vágysz, a curve vágás remek megoldás lehet.

Az arcformához illő frizura kiválasztása nem egyszerű feladat, ez a fazon azonban a legtöbb nőnek jól áll, hiszen a curve is egy rétegezett frizura, amely lágyan keretezi az arcot.

Laura Elliott fodrász elárulta, hogy az elmúlt hónapokban egyre többen kérik ezt a frizurát a szakemberektől.

De lássuk, mit érdemes tudni róla!

A curve hajvágás titkai

Ez a hajvágás alapvetően meglehetősen egyszerű: lényege, hogy a különböző rétegeket „meghajlítja”, amely a teljes frizurát lazábbá teszi, és kifejezetten az arcra helyezi a hangsúlyt.

Jennifer Aniston klasszikus frizurája adta az alapját, de több csavarást tartalmaz. Természetesebb hatást kelt, de kiemeli az arccsontot és az állkapcsot.

A szakemberek így vélekednek róla:

Az a nagyszerű a curve vágásban, hogy szinte mindenkinek megfelel, és személyre szabható. Az íveket használja az arc kontúrozására, és kiemeli a legelőnyösebb vonásokat.

További jó tulajdonsága, hogy szinte minden hajhossz esetén alkalmazható, így aki nem gyökeres változást szeretne, az is nyugodtan kipróbálhatja.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves