Quantcast

Interjú

„Felnőttnek kell lenned ahhoz, hogy jó szemöldököd legyen”

„Felnőttnek kell lenned ahhoz, hogy jó szemöldököd legyen”
© Paras Griffin/Getty Images for BET

A rappernek nemrégiben jelent meg a Revlonnal közös sminkkollekciója. Az Elle újságírója ennek apropóján kérdezte őt a sminkelési szokásairól, a houstoni szépségszcénáról és arról, hogyan tarthatjuk meg a „hot girl summer” mentalitást ősszel is.

Ha a zenei karrierje nem indult volna be, Megan Thee Stallion előtt minden bizonnyal fényes jövő állt volna sminkesként is. A rapper mesterien fest cut crease sminkeket, amire a Revlon is felfigyelt, így nemrégiben közös sminkkollekciót dobtak piacra – a Big Bad Beauty kollekcióban helyet kapott többek közt egy tíz metál fényű szemfestéket tartalmazó paletta is. Az Elle újságírója Zoom-on beszélgetett Megannel, aki többek közt elárulta, honnan merít inspirációt a szépségápoláshoz, mik a Hot Girl Fall elengedhetetlen kellékei és hogyan lehet tökéletes cut crease sminket készíteni.

Elle: Te magad is houstoni vagy, és Houstonban nagyon nagy a szépségipar. Melyek a kedvenc helyi szépségtrendjeid?

Megan Thee Stallion: Gyerekkoromban megszállottja voltam annak, ahogyan anyukám a szemöldökét formázta. Nem volt túl vékony, nem volt túl vastag, pont olyan volt, mint a kettő tökéletes keveréke. Minden olyan természetesnek tűnt, mégis úgy nézett ki, mint ami ma is megállná a helyét. Nem tudtam, hogyan néz ki a mamám nélküle, mert ahogy megrajzolta, szó szerint úgy nézett ki, mintha szőrszálak lennének. Mindig is az volt a célom, hogy lenyűgözzem anyukámat a szemöldökömmel, de ez nem történt meg egészen addig, amíg fel nem nőttem, mert mindig kritizálta a szemöldökömet. Felnőttnek kell lenned ahhoz, hogy jó szemöldököd legyen. Végre elsajátítottam a tökéletes szemöldök technikáját, anyukám büszke lenne rám.

Elle: Honnan merítesz még inspirációt a szépségápoláshoz?

M.T.S.: Mivel houstoni vagyok, mindig megnézem, mit csinál Beyoncé. Mit visel? Milyen a sminkje? És ez mindig magától jött. Úgyhogy szeretném azt gondolni, hogy én Beyoncé és a videós lányok keveréke vagyok, bármit is csinálnak ők, én természetes és szexin követem a példájukat.

Elle: Neked magadnak is van kedvenc sminked?

M.T.S.: Mindenki tudja, hogy a kedvenc szemfestésem a cut crease. Imádom a jó cut crease-sminkeket. Szeretem a cicaszemeket is, ami a védjegyem. Ez a kettő kedvencem, már tökélyre fejlesztettem őket.

Elle: Van profi tipped ahhoz, hogyan lehet cut crease sminket készíteni?

M.T.S.: Először egy barnával vagy bármilyen natúr színnel kezdem az alapot, és ott kezdem el felvinni, ahol a sötétebb árnyalatot szeretném. Először csak úgy néz ki, mintha két szín lenne, de aztán egy lapos ecsettel és az alapozóval belemegyek, és csajszi, csak „felrázom” a szemem. Azt senki sem látja, mi van a cut crease alatt, de a végeredmény a lényeg – a cél a merész smink.

Elle: Mi az a múltbeli szépségtrend, amit szívesen visszahoznál?

M.T.S.: Úgy érzem, a kilencvenes években minden a legsötétebb szájceruzáról szólt. Imádom az erős szájceruzát, és határozottan élvezem, hogy kezd visszatérni. Sokszor csak szájkontúrceruzát és szájfényt viselek, úgyhogy alig várom, hogy ősszel ráerősíthessek, mert most már tényleg játszhatok a sötétebb színekkel.

Elle: Mik a Hot Girl Fall elengedhetetlen kellékei?

M.T.S.: A Hot Girl Fall alapja egyértelműen a szájfény. Mint például a Revlon csokis szájfénye vagy az aranyszínű is, és mindenképpen a sötét szemceruza. Jöhet bármi, amitől fülledt és füstös lehetsz.

Elle: Te mit vársz a legjobban az őszi szépségápolásban?

M.T.S.: Leginkább annak örülök, hogy egy sötétebb palettára válthatok a szememnél. Nyáron minden a csillámokról szól, a könnyed, csillogó és természetes megjelenésről. De aztán amikor elkezd hűvösebb lenni az idő, előtérbe kerül a vibrálás. Izgatottan várom, hogy mindenkin láthassam a sötét színeket.

Elle: A Hot Girl Summer egy gondolkodásmód. Hogyan tudjuk ezt fenntartani ősszel, télen és tavasszal? Mit tanácsolsz, hogyan tartsuk meg ezt a mentalitást?

M.T.S.: Egyértelműen egész évben le kell vetkőzni a mentegetőzést. Mindenképpen bátornak kell maradnod. Mindenképpen önmagadnak kell lenned. A különbség annyi, amikor odakint meleg van, akkor egy kicsit szexibb lehet az öltözködésed. Most ki kell találni, hogyan indíthatod el a vonzerődet egy másik irányba. Állíts össze egy szép lookot, még akkor is, ha odakint hideg van. De most már a hideg időjárásnak megfelelően kell öltözködni. (nevet)

Forrás: Elle