Quantcast

Újdonság

Érkezik az Hermès saját körömlakk-kollekciója

© Hermès

A 24 színárnyalatban kapható lakkok októbertől lesznek elérhetőek.

A tavalyi rúzs és pirosító bevezetése után az Hermés ismét a szépségápolási szektor felé kacsingat, és piacra dobja saját körömlakkjait. A hamarosan 24 árnyalatban elérhető lakkok mindegyike ultrafinom biopigmenteket tartalmaz, így egy rétegben is tökéletes fedést adnak. A kollekció része egy alap- és egy fedőlakk is, valamint többféle kézápoló eszköz is – köztük például körömkefék, amelyek a márka lovas örökségére utalnak.

„Az Hermès számára a kéz olyan, mint az arc, lévén a mi szakmánkban minden kézzel készül” – mondja Agnès de Villers, a Hermès Beauty and Fragrances vezérigazgatója. Az árnyalatokat a divatház bőr és selyem anyagainak színeiért felelős csapat állította össze, a lakkok csomagolásának tervezésében pedig az Hermès egykori művészeti igazgatója, Pierre-Alexis Dumas is közreműködött.

Az új kollekció darabjait de Villers maga is tesztelte. Az ő kedvence egyébként a márka saját készítésű, Orange Boîte színű nyárfából készült körömreszelője, ami várhatóan egyfajta státuszszimbólum lesz. „Kezdetben elgondolkodtunk rajta, érdemes-e az Hermèsnek körömreszelőt készítenie, vajon rendben van-e ez így? De arra jutottunk, hogy igen, így hát belevágtunk” – árulta el az igazgató.

További képekért kattints a galériánkra!

Az új körömápoló kollekció október 15-től lesz elérhető az Hermès weboldalán.

Forrás: Elle