Quantcast

#2022

Köszöntsük csillogó körmökkel az új évet!

Köszöntsük csillogó körmökkel az új évet!
© Matteo Scarpellini/Imaxtree

Szilveszterkor ragyogjanak, csillogjanak, szikrázzanak csak bátran a körmeink is! Összegyűjtöttük ihletnek a legcsillogóbb körömtrendeket. 

Hogy a szilvesztert egy alpesi faház hófödte teraszán, néhány órányi repülőútra egy hófehér homokos tengerparton vagy otthon töltjük, az nyitott kérdés marad. Az azonban biztos, hogy akár eljutunk egy csillogó partiba, akár a közelebbi barátainkkal és családtagjainkkal köszöntjük az Újévet semmiképp nem kell lemondanunk az alkalmi megjelenésről! Épp ellenkezőleg: az új évet ragyogással és optimizmussal akarjuk köszönteni. Éppen ezért 2021 Szilveszterén öltsük fel a csillogó partiruhát és a magas sarkú cipőt, adjuk meg a módját a sminknek és a frizurának. 

A tökéletes kiegészítő pedig legyen egy manikűr trend, amely versenyt csillog a a ruhánkon díszelgő flitterekkel és strasszokkal. Íme a legszebb változatok a trendi, csillogó körmökre. 

1. Szikrázó körmök galaktikus csillagporral

A csiszolt üvegből készült csillagok és kövek egyenként kerülnek a körmökre, amelyeket előzőleg átlátszó lakkal fedtek be. Rendkívül egyszerű elkészíteni, mégis hihetetlenül látványos, ahogy mint ezer apró tükör, visszaverik a fénysugarakat, és galaktikusan szemet gyönyörködtetőek!

Tipp: Csipesszel helyezzük a strasszköveket a még nedves lakkba, hagyjuk megszáradni, majd később fedjük be őket kristálytiszta fedőlakkal.

 

2. Felékszerezett körmök 

A csillogó körmök második variációja több időt igényel. Itt a körmöket nem csupán csillogó kövekkel díszítik, hanem láncdarabkákkal vagy (mint a Dsquared2 esetében) miniatűr ékszerekkel, gyöngyökkel és applikációkkal. Működik akril körmökön és festett körmökön egyaránt, és különösen elegánsan néz ki, ha a körömlakk és a körömdíszek színben illeszkednek a ruhához és a kiegészítőkhöz.

3. Csillogó körmök csillámos lakkal

Ha sietünk, könnyen készíthetünk csillogó manikűrt néhány ecsetvonással csillámlakk segítségével - kézenfekvő és gyorsan szárad! Vagy fessük az összes körmöt a kedvenc árnyalatunkra és vigyünk fel rá egyedi csillámos mintákat - például a gyűrűsujjra vagy csillogó francia köröm gyanánt.

Tipp: Ha nincs kéznél csillámos lakk, egyszerűen fessük ki a körmöket átlátszó lakkal, és szórjunk rá egy kis csillámport. A fedőlakk mindent rögzít, és tökéletes fényt ad.

 

4. Ragyogó körmök folyékony fémekkel és gyöngyházfénnyel

Kicsit több időre van szükség a tükörsima körömlakkokhoz, amelyek felülete olyan, mintha a körmöket folyékony ezüst, arany, rózsaarany vagy gyöngyház bevonat fedné. Vigyünk fel két réteget, ügyeljünk arra, hogy az ecsetvonás a lehető legegyenletesebb legyen, és hagyjuk türelmesen megszáradni - a legkisebb karcolás is zavarhatja az összhatást.