Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fotó

Felháborodott az Instagram Amal Clooney új képén

2022. november 30.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

fotók instagram botrány amal clooney barna hajszín
Felháborodott az Instagram Amal Clooney új képén
© Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images

Amal Clooney megváltoztatta a hajszínét, a jól ismert barnáról egy világosabb árnyalatra váltott, ám az új képén más vonta el az internetezők figyelmét. 


Amal Clooney lecserélte az ikonikussá vált hajszínét, ezt a fodrásza mutatta meg. A híresség világosabb barnára váltott, ami sokak tetszését elnyerte, ám a legtöbben inkább azt jegyezték meg, hogy valami nem stimmel Amal arcával. 

Mintha nem is Amal Clooney lenne ezen a képen

A fotót Dimitris Giannetos, sztárfodrász töltötte fel, és ezzel szerette volna megmutatni, hogy mennyire különleges hajat készített Amalnak. Ám a dolog a visszájára sült el, hiszen a hajszín a legtöbb ember figyelmét elkerülte, a kommentelők nagy része inkább azzal volt elfoglalva, hogy teljesen megváltozott a sztár. 

A legtöbben elcsodálkoztak, hogy valóban Amal van a képen, míg mások megjegyezték, hogy fel sem ismerték volna, ha Dimitris nem írja oda a nevét. 

Nem is hasonlít önmagára. 

Annyira másként néz ki...

Kizárt, hogy ez Amal Clooney, egyáltalán nem hasonlít önmagára. 

Az internetezők nagy része felháborodott, és sokan kiemelték, hogy Amal a valóságban is egy szép, dekoratív nő, ezért nem is értik, miért volt szükség a szerkesztésre vagy filterre. Sokan találgatták, hogy mi történhetett az eredeti fotóval, egyesek úgy vélekednek, hogy valamilyen filter és a smink miatt változhatott meg ennyire az arca. 

Már különféle videókat is készítettek róla, amiben összehasonlítják, hogy mekkora a különbség a valóság, és eközött a kép között. Voltak, akik a védelmükbe vették a fodrászt, és leírták, hogy Amal arca csupán az új hajszín, és a smink miatt tűnik teljesen másnak. Ennek ellenére nem sikerült meggyőzniük a többséget. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves