Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Népszerű termék

A Sephora slágertermékét gyártotta le az Aldi - hihetetlen, mennyivel olcsóbb

2023. július 28.

1 perc olvasás

ELLE

szépség aldi sephora
 A Sephora slágertermékét gyártotta le az Aldi - hihetetlen, mennyivel olcsóbb
© Mirror

Az Aldi megint kínált egy pénztárcabarát szépségápolási alternatívát! 


Az Aldi ismét megcsinálta: ezúttal a Sephora slágertermékét, Sol De Janeiro testpermeteket gyártotta le nagyon olcsó áron. A vasárnap bemutatott Lacura body köd három „könnyű és tartós” nyári illatban jelent meg, hogy felvegye a versenyt a nagy márkával. A testpermetek nagyjából 3 fontba, tehát kevesebb mint 2000 forintba kerülnek az Egyesült Királyságban. 

Rendkívül jó a minősége

Az Aldi szóvivője a The Mirrornak nyilatkozva elmondta, hogy a teljes Lacura termékcsaládot igazságügyi szakértők hasonlították össze vezető szépségápolási márkákkal annak érdekében, hogy a minőség megfelelő legyen, sőt gyakran felülmúlhatják. Hozzátette, a cél az, hogy megfizethető termékeket kínáljanak a vásárlóiknak.

Elkapkodják 

Az Egyesült Királyságban többen beszámoltak róla, hogy rendkívül gyorsan elkapkodják az Aldi által piacra dobott olcsó testpermeteket, ezért nagyon nehéz beszerezni, ugyanis hatalmas népszerűségnek örvend, így igazi vadászat indult a vásárlók körében. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves