Quantcast

Million lashes

A drogériás szempillaspirál, amire Camille Razat is esküszik

A drogériás szempillaspirál, amire Camille Razat is esküszik
© David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Az Emily Párizsban színésznője kedvenc szépségápolási termékeiről mesélt.

A címszereplő Emily színes és eklektikus stílusa nem minden rajongó tetszését nyerte el – sokan inkább Emily barátnője, Camille minimalista sikkjéért vannak oda. A Gabriel barátnőjét alakító Camille Razat a brit Grazia magazinnak adott interjújában mesélt kedvenc szépségápolási termékeiről.

A szőke, zöld szemű Camille a Netflix sikersorozatával szerzett hírnevet magának, tavaly pedig a L’Oréal Paris egyik arca lett. Mint elárulta, nem csupán az öltözködés, de a sminkelés terén is a minimalizmus híve, arcápolási és sminkelés rutinjában nem tengenek túl a termékek. A friss és üde arcbőrét a L’Oréal Paris Age Perfect Cellular Renaissance Midnight szérummal táplálja, amit egy gua sha kővel masszíroz a bőrébe.

Sminkek közül a szempillaspirálját említi a kedvencei között, ami jelenleg a L’Oréal Volume Million Lashes Balm Noir terméke, ezt barna árnyalatban használja Camille. „Dúsítja és hosszítja a pilláimat. Ha este van egy eseményem, de nincs időm átöltözni, eggyel több réteget teszek fel belőle, hogy szexibb stílust adjon” – árulta el a trükkjét.

Camille hitvallása, hogy jó minőségű termékekből kell kialakítani egy egyszerű rutint. A szérum és a szempillaspirál mellett az ő neszesszeréből nem hiányozhat a Byredo Mojave Ghost EDP parfüm, valamint az Augustinus Bader primulaolajjal, szkvalánnal és E-vitaminnal dúsított testápolója, míg ragyogó szőke tincseit a Dyson Supersonic hajszárítójával formázza meg.

Forrás: Elle