Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Frizura

3 rövid hajtrend, ami minden arcformához tökéletes

2024. március 30.

2 perc olvasás

ELLE

hajtrend rövid haj
3 rövid hajtrend, ami minden arcformához tökéletes
© Shutterstock

Ez a 3 rövid hajtrend remek választás. 


Akár drasztikus átalakulásra vágysz, akár csak egy kis frissítést szeretnél a mindennapi megjelenésedhez, egy új frizura nagy változást hozhat. Már egy vágás is jelentős hatással lehet az általános megjelenésre és az önbizalomra. Mutatunk néhány rövid hajtrendet, amelyek minden arcformához tökéletesek. 

Egy elegáns és réteges bob

Leginkább a szögletes arcformán mutat jól, de másoknak is tökéletes lehet, ha remekül készítik el. A négyzet alakú arcok arról ismertek, hogy a szemöldök és az állkapocs egyforma széles, ami nagyon egyenletes és szimmetrikus megjelenést kölcsönöz. Ez teszi tökéletessé az olyan merész stílusokhoz, mint a réteges bob. A rövid hosszúság felfelé irányítja a figyelmet, míg a vágott rétegek lágyítják a szögletes csontozatot, és fokozzák a nőiességet.

FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Egy bozontos pixie

Szintén különösen remek a szögletes arcformához, de a többihez is jól mutathat. Ha egy alacsony karbantartási igényű, ugyanakkor könnyed és elegáns frizurát szeretnél, akkor fontold meg a bozontos pixie vágást. Amikor az új frizurádat a fodrásznál megformázzák, mindenképpen kérj egy rendezetlen, kócos végeredményt, hogy a frizurád bozontos hangulata igazán érvényesüljön. 

Egy oldalsó frufru

A rombusz alakú arcformának nagyon jól áll, de alapjáraton egy olyan vágásról van szó, ami nagyon sokaknak remekül mutat. A rombusz alakú arcforma magas arccsontjainak és keskeny állkapocsvonalának kiemelésére ideális az oldalra simuló frufru, mivel felhívja a figyelmet az arc ezen részeire. Az oldalsó frufru további előnye, hogy különböző hajhosszúságokkal is működik, hogy megfeleljen a stílusbeli preferenciáidnak. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves