Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Illatvilág

A 3 legkülönlegesebb parfüm, amiről valószínűleg sosem hallottál

2024. január 12.

2 perc olvasás

ELLE

parfüméria illat parfüm
 A 3 legkülönlegesebb parfüm, amiről valószínűleg sosem hallottál
© Shutterstock

Ezek a parfümök kevesebb figyelmet kapnak, pedig csodálatos illatuk van.


Egy új illat megtalálása mindig szerencsejáték, hiszen vakon parfümöt vásárolni az interneten kockázatos, míg a személyes vásárlás túlterhelő lehet, mert egyszerűen túl nagy a választék. Most azonban megmutatjuk a legkülönlegesebb illatokat, amiről sokan nem hallottak, pedig érdemes lenne kipróbálni őket. 

Marissa Zappas Annabel's Birthday Cake

A közösségi médiában már nagy figyelmet kapott az egyik Marissa Zappas parfüm. A parfümőrről a kollégái is nagyon jó véleménnyel vannak, és imádják tesztelni, mert tudják, hogy bármit is ad ki az nagyon különleges lesz. Az Annabel's Birthday Cake 150 dollárba kerül, ami forintba átszámítva körülbelül 52 ezer forint. Az üvege szintén nagyon egyedi, és minden fésülködőasztalon remekül mutatna. Mik teszik annyira csodálatossá? Az édes, vanília, a méz, a kakaó, a rózsa, a citrusfélék, a rózsa, a cukor és a citrom.

https://www.marissazappas.com/

Regime de Fleurs Little Flower

Egy csodálatos rózsaillat, ami kifinomultsággal és egyediséggel bír. Ettől az illattól minden nő gyönyörűnek érezheti magát. A virágos, fás, gyümölcsös és friss fűszeresek jegyek is ott vannak, de a rózsa és a citrus egyértelműen dominálnak. A Regime de Fleurs Little Flower ára 250 dollárba kerül, ami forintba átszámítva 87 ezer forintot jelent. Sokan nem ismerik ezt a parfümöt, de akik használták mind azt mondják, hogy nem bánták meg, hogy megvásárolták. 

https://www.byrdie.com/

Mancera Tonka Cola

Már a parfüm neve is nagyon szépen csengő, és arra készteti az embert, hogy kipróbálja. Az illatban már azonnal lehet érezni a cseresznyét. Volt olyan, aki a közösségi médiában úgy írta le a parfümöt, mintha citromos Pepsiben fürdött volna meg. Csípős, meleg és jó értelemben hűsítő. Tökéletes illat a hidegben. A meleg fűszeres parfümöt a coca cola és a cseresznye együtt teszi nagyon egyedivé. Az online ára 180 dollár, tehát 62 ezer forint. A legjobb pedig, hogy mivel sokan nem ismerik, ezért biztosan, hogy nem fogja minden második ismerősöd ezt a parfümöt használni, de biztosan mindenki meg fogja kérdezni, hogy mit viselsz

https://www.byrdie.com/

 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves