Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fejtörő

Csak a legügyesebbeknek sikerül megtalálniuk a kakukktojást 7 másodperc alatt!

2022. november 08.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
feladat fejtörő kakukktojás logikai fejtörő
Csak a legügyesebbeknek sikerül megtalálniuk a kakukktojást 7 másodperc alatt!
© Fotó: JagranJosh

Mutatunk egy aranyos fejtörőt, ami játékosan teszteli le az éleslátást. Neked sikerül kitalálni, hogy melyik a kakukktojás? 


A legújabb fejtörő koncentrációt és kreativitást igényel. Meg kell találni, hogy melyik virág a kakukktojás az alábbi képen. 

Melyik a kakukktojás? 

A bájos virágok elsőre teljesen egyformának tűnnek, ám az egyik egy kicsit eltér a többitől. Nézd meg alaposan a képet, és keresd meg azt, amelyik nem illik a sorba. A virágok igazán sűrűn helyezkednek el, a hasonló színek pedig csak még jobban megnehezítik a feladatot. A megoldásra 7 másodperc áll rendelkezésre, ezért érdemes alaposan megnézni a képet. 

kakukktojas-2022
Fotó: JagranJosh

Annyit segítünk, hogy a virágok arcát kell alaposan megfigyelni. Ha pedig még mindig nem találod, akkor a kép alsó részén keresgélj! 

Itt a megoldás

kakukktojas2-2022
Fotó: JagranJosh

A képpel könnyedén letesztelheted, hogy mennyire vagy jó megfigyelő. Ha sikerült kiszúrnod a kakukktojást 7 másodperc alatt, akkor odafigyelsz a részletekre, és nem engeded, hogy bármi elvonja a figyelmed. Az ilyen feladatok remekül fejlesztik a rövidtávú memóriát, ezért érdemes minél többet kipróbálni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves