Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fejtörő

Csupán az emberek 2 százalékának sikerül megtalálnia a kakukktojást a képen

2022. október 23.

1 perc olvasás

ELLE
optikai illúzió fejtörő kakukktojás
Csupán az emberek 2 százalékának sikerül megtalálnia a kakukktojást a képen
© www.timesnownews.com

Sikerül megoldanod ezt a fejtörőt? 


Ez az izgalmas fejtörő most lázban tartja az internetet! A képen három sorban ugyanolyannak tűnő szerelmespárok tűnnek fel. Az egyikük azonban egy kakukktojás és eltér a többitől. Nos, nem könnyű kiszúrni, hogy melyik nem ugyanolyan, mint a többi.

https://www.timesnownews.com/

Ha nem találod

Annyit elárulunk, hogy az egyik szerelmespár nem csókolózik a fotón, de a férfi ad egy puszit a nő homlokára. Nézd meg figyelmesen újra az egész képet, ha pedig nagyon szemfüles vagy kiszúrod a különbséget. Az tény, hogy a megfigyelőképességedre most nagy szükséged lesz!

Íme, a megoldás 

Nézd meg a második sor második párját. Most már látod? A TikTokon rengeteg kommentelő szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy csak a hozzászólásokból jött rá, mi a helyes megoldás. Ha nem sikerült megtalálnod, ne csüggedj, mert a fejtörőt közzétevő férfi is azt írta, hogy csupán az emberek 2 százalékának sikerül.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves