Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fejtörő

Sikerül megtalálnod az esernyőt 9 másodperc alatt?

2022. november 09.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
fejtörő optikai teszt képrejtvény logikai fejtörő
Sikerül megtalálnod az esernyőt 9 másodperc alatt?
© Fotó: JagranJosh

Újabb fejtörő terjed az interneten, amit csak az igazán jó megfigyelők tudnak megoldani. Te megtalálod az esernyőt? 


A trükkös fejtörők játékos módon tesztelik le a koncentrációt és a logikus gondolkodást. A legújabb feladvány megoldásához mindkettőre szükség lesz, mivel egy igazán nehéz képrejtvényt hoztunk. Nem csoda, hogy csak nagyon kevesen tudják megoldani a megadott idő alatt. 

Íme a fejtörő! 

A feladat igazán egyszerű, az esős utcaképen meg kell találni azt az esernyőt, amit nem fog senki. A képen rengeteg ernyő látható, a sötét színek és a csepergő eső pedig csak tovább nehezítik a helyzetet. A megoldásra 9 másodperc áll rendelkezésre. 

fejtoro-2022
Fotó: JagranJosh

A gazda nélküli esernyőt alaposan elrejtették, ezért segítünk egy kicsit. A tárgyat a kép jobb oldalán, az oszlopok környékén érdemes keresni. 

Ha nem sikerült megtalálni, akkor mutatjuk a megoldást

Itt a megfejtés

fejtoro2-2022
Fotó: JagranJosh

A trükkös képrejtvény a színeknek, formáknak köszönhetően kizökkenti a gondolkodást a megszokott ritmusból, és arra ösztönzi az agyat, hogy másképp lássa a dolgokat. Az ehhez hasonló feladványok remekül fejlesztik a koncentrációt, és az éleslátást. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves