Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Teszt

Csak az emberek 1%-a találja meg az egeret 15 másodperc alatt

2022. november 10.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
teszt feladvány fejtörő logikai fejtörő
Csak az emberek 1%-a találja meg az egeret 15 másodperc alatt
© Fotó: JagranJosh

A legújabb fejtörő tényleg nagyon nehéz, nem csoda, hogy csak a legügyesebbeknek sikerül a megoldása! 


A különféle képrejtvényekkel remekül felmérhető a koncentráció, és a logikus gondolkodás. A legújabb fejtörő szintén ezekre koncentrál. Kifejezetten nagy figyelmet igényel, nem csoda, hogy csupán az emberek 1%-a tudja megoldani. 

Itt a fejtörő

A képen egy zsúfolt konyhát látunk, a feladat pedig, hogy meg kell találni az egeret, aki ellopta a sütit. Az állat alaposan elrejtőzött a bútorok között, így nem egyszerű a nyomára bukkanni. A feladat megoldására csak 15 másodperc áll a rendelkezésedre. 

fejtoro-2022
Fotó: JagranJosh

Ha nehezen veszed észre az egeret, akkor segítünk egy kicsit. A konyhaszekrényben érdemes keresgélni, ott, ahol az edényeket tárolják. 

Ha nem sikerült 15 másodperc alatt megtalálni, akkor mutatjuk a megoldást. 

Íme a megoldás

fejtoro2-2022
Fotó: JagranJosh

Azok, akiknek sikerült megtalálniuk az egeret a megadott időn belül kifejezetten jó megfigyelőnek számítanak. Képesek logikus döntéseket hozni, és nem engedik, hogy bármi elvonja a figyelmüket. 
 
 Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves