Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozatajánló

Új információk láttak napvilágot a The Morning Show 3. évadáról

2023. augusztus 31.

2 perc olvasás

ELLE

the morning show 3. évad
 Új információk láttak napvilágot a The Morning Show 3. évadáról
© IMDB

Hamarosan visszatér a The Morning Show!


Jó hír, ugyanis az Az Apple TV+ platformra érkezik a The Morning Show 3. évada. Jennifer Aniston, Billy Crudup, Reese Witherspoon és Steve Carrell ismét visszatérnek, hogy elkápráztassák a nézőket és a kritikusokat. Most eláruljuk, mit lehet tudni az új évadról.

Szeptember 13-án tér vissza

A 3. évadra nem kell sokat várnunk, hiszen szeptember 13-án lesz a premier. Kevesen tudják, de eredetileg csak két évadot terveztek a sorozatból, ám a sikerre való tekintettel leforgatták a harmadikat is. A készítők azért féltek, mert olyan nagy nevek a The Morning Show sztárjai, hogy nem voltak abban biztosak, hogy az időbeosztásukat össze tudják egyeztetni.

Izgalmas volt nézni, ahogy a „The Morning Show” egyre erősödik az elmúlt két évadban, olyan aktuális történetszálakat tárva fel, amelyek a világ közönsége körében visszhangra találtak, miközben hihetetlenül addiktívak és szórakoztatóak is

– mondta Matt Cherniss, a programozás vezetője.

A 3. évad 10 epizódból fog állni. 

imdb

Jönnek új arcok is

2022 augusztusában a Deadline arról számolt be, hogy Jon Hamm csatlakozik a szereplőgárdához. Kiderült, hogy a színész Paul Marks karakterébe bújik, aki egy vállalati titán. Tig Notaro szintén csatlakozik a szereplőgárdához, mint Amanda Robinson, Marks kabinetfőnöke. Nicole Beharie szintén csatlakozik, Christina Hunter tévébemondót fogja alakítani. Natalie Morales visszatérő szereplőként Kate Dantont fogja alakítani, aki Stella legjobb barátnője a Stanfordról. 

Nem a koronavírusról fog szólni

A sorozat sor az aktuális eseményekre összpontosít, de a világjárványról nem lesz szó az új évadban, és ezt korábban egy producer is megerősítette, amikor még nem volt biztos, hogy a The Morning Show visszatér a képernyőre. A kérdés már csak az, hogy mi lesz a központi téma?

Ha lesz harmadik, akkor nem a COVID-ról lesz szó. Ezt megígérem

– nyilatkozta akkor Mimi Leder ügyvezető producer.

Ebben az évadban a hálózat jövője megkérdőjeleződik, és a lojalitások a szakadék szélére kerülnek, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt. Váratlan szövetségek alakulnak ki, a magánélet fegyverré válik, és mindenki kénytelen szembenézni alapvető értékeivel a szerkesztőségben és azon kívül is

– így szól az évad hivatalos leírása. 

Íme, az előzetes, amire mindenki várt

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves