Quantcast

Friss fotók

Less be velünk a Szex és New York reboot forgatására!

© Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Carrie, Charlotte és Miranda visszatértek New York Citybe, ahol már javában zajlik az ikonikus sorozat új epizódjainak a forgatása.

Közel tíz év telt el azóta, hogy utoljára feltűnt a képernyőkön a négy barátnő, Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha, de szerencsére már nem kell sokat várnunk a viszontlátásra. A Szex és New York reboot sorozata, az „And Just Like That…” 10 vadonatúj, egyenként félórás epizóddal tér vissza hamarosan az HBO-ra, de az első fotók a kulisszák mögül már megérkeztek.

A rajongók nagy bánatára korábban kiderült, a csapat ezúttal nem lesz teljes, a Samanthát alakító Kim Cattrall ugyanis nem vállalta a felkérést. „Samantha nem lesz része ennek a történetnek, de mindig is a csapatunk tagja marad. Nem számít, hogy hol vagyunk és mit csinálunk éppen” – nyilatkozta Sarah Jessica Parker, amikor hivatalos lett, hogy a négy barátnőből csak hárman térnek vissza a folytatásban.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis azonban lelkesen vetették bele magukat a forgatásba. „Mindannyian izgatottan várjuk, hogy mi történt az eltelt időben. Kik lesznek ők a mostani világban? Mit nem sikerült elérniük nőként, barátként, és hogyan találják meg újra az útjukat? Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan képzelik el az írók ezeket a nőket ma” – árulta el a Carrie-t megformáló Sarah Jessica Parker a Vanity Fairnek adott interjújában a karaktereikkel kapcsolatosan.  

Egyelőre nincs még pontos dátuma annak, hogy mikor érkezik a reboot, azt azonban tudni lehet, hogy a három főszereplő mellett további ismerős arcok is felbukkannak majd az epizódokban. A hírek szerint a főszereplők híres szerelmeit és exeit alakító férfi színészek, Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan), David Eigenberg (Steve) és Evan Handler (Harry) is visszatérnek, és nem hiányozhat a csapatból az Anthonyt alakító Mario Cantone, valamint a Stanfordot játszó Willie Garson sem.

A Manhattanben forgató stáb fotóiért kattints a galériánkra!

Forrás: Elle