Quantcast

Ozzy és Sharon Osbourne szerelmének története rengeteg dologra tanít meg minket

Több, mint harminc év házasság után is kitartanak egymás mellett.

1979-et írunk. Osbourne a kor egyik legbalhésabb énekese, az élete ekkor leginkább drogok és alkohol körül forgott, egészen addig, míg felbukkant Sharon, aki a rocksztár legnehezebb időszakában segített neki és próbálta helyes útra terelni (három évvel később pedig az oltár elé). Ez a történet az 'Under the Graveyard' című videóklip szinopszisa, amit Ozzy Osbourne legfrissebb albumában (Ordinary Man) jelent meg. A videóklip azt a történetet mutatja be, ahogy Sharon, az akkori barátnője, majd később felesége, megmentette a sztár életét. A klipet Jonas Akerlund (Lady Gaga Telephone című videóklipjét is ő jegyzi) rendezte, aki egy mini filmet készített az eseményekből. "Őszintén, nagyon nehéz volt végig néznem a filmet, mert ez volt életem egyik legsötétebb időszaka. Szerencsére Sharon végig velem volt, ő mentett meg és hitt bennem. Mellettem állt és támogatott mindvégig abban, hogy újra két lábra álljak. Nélküle sosem ment volna." 40 évnyi, hullámvölgyekkel teli kapcsolat és három gyerek (Aimee, Kelly és Jack) után nézzük meg közelebbről Ozzy és Sharon szerelmének történetét.

View this post on Instagram

with @SharonOsbourne at the #GRAMMYs on Sunday

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

A hetvenes évek végén találkoztak, rögtön szerembe estek, majd 1982-ben összeházasodtak, és nekiálltak a családalapításnak. Sharon mindig is jó hatással volt a rockerre, de teljesen megváltoztatni még ő sem tudta: Ozzy függőségei még mindig jelen voltak, ám az első igazi nehézségek csak a kétezres években jelentkeztek, amikor Sharont vastagbélrákkal diagnosztizálták (amit az ikonikus reality sorozatukban végig követhettünk, ami az MTV-n futott 2002-2005 között. 2002-ben megoperálták, majd két évvel később megszületett a Sharon Osbourne neve alatt futó vastagbélrák elleni alapítvány. "Amikor megtudtam, hogy Sharon rákos, egyszerűen darabokra hullottam." - mondta Ozzy az Evening Standard műsorban. "Ő életem szerelme és nem bírnám ki, ha elveszíteném."

A rák után nem sokkal a Parkinson kór kopogtatott Ozzy ajtaján (még csak 2003-ban járunk, annak ellenére, hogy pár héttel ezelőtt a Good Morning Americában bejelentették, hogy a rocksztár ebben szenved). "Boldog vagyok, mert az orvosok szerint nem a drogok miatt alakult ki, hanem feltehetőleg azért, mert anyai ágamon szinte minden felmenőm Parkinson-kóros volt." - mondta, majd azt is hozzátette, hogy nem fogja soha feladni és megköszönte a feleségének a támogatását.

View this post on Instagram

Happy Birthday My Darling!

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

Mindig is egységet alkottak, jóban és rosszban kitartottak egymás mellett. A pár első igazi, komoly kapcsolati problémája 2010-ben bukkant fel a horizonton. Ebben az évben pár hónapra különváltak, Ozzy krónikus hűtlenségére hivatkozva, amit számtalanszor láthattunk magazinok címlapjain. Ám a pár mindössze négy hónapot töltött külön. "Szeretem őt. Ozzy a férjem és vigyáznom kell rá. Egy nap nővé válsz, akinek gondoskodnia kell a férjéről, nekem ez az életem, ezt csinálom nap, mint nap" - mondta Sharon Osbourne.

View this post on Instagram

Just out to dinner with my hubby 💕

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

"Hatalmas hibát követtem el" - mondja Ozzy. "Sharon nélkül semmi vagyok. Szeretem őt. Őszintén mondhatom, hogy soha nem szerettem senkit sem jobban egész életemben, mint a feleségemet." 2012-ben, hogy "megünnepeljék az új kezdetet", megerősítették a fogadalmaikat, a házasságuk 30. évfordulója alkalmából. Ezután egyszer sem pletykáltak az újságok arról, hogy megromlott volna a viszonyuk. "Nagyon nehéz volt újra felépíteni a bizalmat, de nem tudom elképzelni az életem Ozzy nélkül" - mondta Sharon a Hello magazinnak. "A szertartás egyszerűen csodálatos volt és újra egymásba szerettünk."