Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZUPERPRODUKCIÓ

7 díjugrató világsztárral és 2 sikeres fiatal hazai lovassal Magyarországon készült a Longines vadonatúj kisfilm-sorozata

2024. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

acg Longines Rising Above
7 díjugrató világsztárral és 2 sikeres fiatal hazai lovassal Magyarországon készült a Longines vadonatúj kisfilm-sorozata
© ACG

Ismét magyar sikerektől hangos az európai filmgyártás. Az ACG kommunikációs ügynökségnek köszönhetően, a Rising Above kisfilm-sorozat stábját tehetséges magyar sportolók, filmesek erősítették. A produkcióból a páratlan hazai helyszínek sem maradhattak ki. 


A Longines, mint a Longines Global Champions Tour névadó és időmérő partnere, „Rising Above" címmel büszkén mutatja be vadonatúj, inspiráló sorozatát, amelynek alapvető célja, hogy a világ legjobb díjugratóinak elképesztő útjain és erőfeszítésein keresztül megismerhessük a díjugratás látványos, ugyanakkor mélyen emberi világát.

hatalmas magyar siker is a rising above

A nyolcrészes sorozat koncepciójának megálmodója és kivitelezője Magyarország vezető független kommunikációs ügynöksége, az ACG. Az idén húszéves ügynökség, amely ACG_Stable néven saját versenyistállót menedzsel, már régóta missziójának tekinti a hazai díjugratás népszerűsítését. A Longines megbízását követően így sikerült elérni, hogy a teljes filmsorozatot hazai helyszíneken, a legkiválóbb magyar stábbal és kaszkadőrökkel, valamint két fiatal hazai lovastehetség, Janik Anna és Kovács Roland közreműködésével forgathassák le. A látványos lovas jeleneteknek a Nemzeti Lovarda adott otthont.

Diák Oscar-díjas magyar rendezővel dolgoztak

A díjugratás legnagyobb nemzetközi ikonjai és feltörekvő sztárjai (Angelica Augustin Zanotelli, Christian Ahlmann, Edouard Schmitz, John Whitaker, Katrin Eckermann, Niels Bruynseels, Sanne Thijssen) Budapesten mondták el, hogyan voltak képesek elszántsággal és állhatatosággal leküzdeni a mindennapi élet kihívásait és buktatóit. A versenyzők drámai történeteit Kovács István Young Director Award – Cannes Lions, és a diák Oscar-díjként emlegetett Student Academy Award díjas rendező vitte filmre, az ACG gyártópartnere a GoodKids Production volt, a produkció zenéjéért pedig a Schubert Music felelt.

A „Rising Above" filmek minden egyes epizódja plasztikus és színes portrét fest a főszereplőkről, akik személyes, valamint szakmai kihívásaik leküzdésével inspirálnak mindannyiunkat. A sport ikonjainak katartikus, emberi történeteit művészi megvalósításban, mély, érzelmi szinten élheti át a néző.

A Rising Above sorozat első epizódja már megtekinthető:

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves