Quantcast

A 10 legnépszerűbb modell a közösségi média szerint

Ők rendelkeztek a legtöbb követővel 2019-ben.

A hírességek sikereit ma már nem a hagyományos értékek szerint mérik. Legyen szó díjakat nyert színészről vagy a legnagyobb divatkampányokban szereplő modellekről, 2019-ben meghatározó szerepet játszik egy sztár megítélésében, hogy hányan követik a közösségi média platformokon.

A sikert a minél több Facebook, Instagram és Twitter követő jelenti - az év legtöbb követővel rendelkező modelljeit nézve ez az állítás igaznak tűnik.

Cara Delevingne-től Miranda Kerr-ig, mutatjuk a 10 legtöbb követővel rendelkező modellt 2019-ben, akik közül sokan már inkább sztárok és vannak olyanok is, akik modellből designerek, színésznők lettek vagy épp szakács karriert futottak be.

1

Kendall Jenner

View this post on Instagram

forest fairy

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Instagram: 120 millió

Twitter: 28,5 millió

Facebook: 16 millió

A második legfiatalabb nővér a Kardashian-Jenner családból, a 24 éves Kendall valóságshow-ban vált ismertté gyerekként, ma már modell, designer és az év év legtöbbek által követett modellje.

Nem meglepő, hogy az egykori Victoria's Secret modellsztárja 2018-ban a legtöbbet kereső modell címét is elnyerte és igényt tart rá idén is.

A Proactive, Valentino és Calvin Klein márkákkal folytatott közös munkáival a vagyonát nagyjából 8 milliárd forintra saccolják.

2

Gigi Hadid

Instagram: 51 millió

Twitter: 9,12 millió

Facebook: 4,3 millió

A lgeidősebb Hadid lány másodikként futott be a listán, az ő családja is valóságshow-ban vált ismertté.

A24 éves modell olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Tommy Hilfiger, Prada, valamint számos nemzetközi utazáson vett részt az UNICEF szervezésével.

Nem kétség, hogy a követői a modell mindennapjaiba is betekintést nyerhetnek, láthatják a sztár testvéreit, A-listás barátait és pop sztár barátját is.

3

Cara Delevingne

Instagram: 44 millió

Twitter: 10 millió

Facebook: 6, 3 millió

A brit modell, színésznő és aktivista és író folyamatosan meglepi a rajongóit az új projektjeivel, mint a nemrég megjelenő könyvével, meglepetés fellépéseivel egy-egy divatbemutatón vagy az elbűvölő új kapcsolatával.

4

Chrissy Tegien

View this post on Instagram

feels off-brand but going for it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Instagram: 27,1 millió

Twitter: 12,1 millió

A netes visszaszólásairól híres modell a Twitter koronázatlan királynője.

A gyönyörű, két gyerekes anyuka nap mint nap megmutatja a gyereknevelés őszinte pillanatait, ahogyan a lehengerlő főző tudományát is. Teigen megérdemli a negyedik helyet a listán.

5

Emily Ratajkowski

Instagram: 24,9 millió

Twitter: 1,49 millió

Facebook: 5,9 millió

Egy helyet előre ugrott a tavalyi listán, a modell, designer és aktivita sokszor kerül magazinok címlapjaira a falatnyi bikinijei és a hatalmas személyisége miatt.

Idén a 28 éves modell saját ruhakollekción dolgozott és tüntetett Harvey Weinsten ellen is a vörös szőnyegen.

6

Tyra Banks

Instagram: 6,6 millió

Twitter: 14,6 millió

Facebook: 9,4 millió

A modellvilág tündérkeresztanyája egy helyett csúszott lefelé a listán, 2018-hoz képest.

Korábban Victoria's Secret modell, műsorvezető és producer is volt, idén pedig bemutatta a Hát nem baba! Című ikonikus film 2. részét.

7

Bella Hadid

Instagram: 27,4 millió

Twitter: 1,17 millió

Olyan figyelemre méltó márkák kifutóin sétált, mint az Off-White, Balenciaga, vagy Vivivenne Westwood. A palesztín-amerikai származású modell a Dior smink kollekciójának az arca, valamint a Calvin Klein, Alexander Wang és Michael Kors kampányaiban is szerepelt.

2019 jó év volt a 23 éves Bella Hadid számára.

8

Gisele Bündchen

View this post on Instagram

Coming soon... ✨ Em breve...

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Instagram: 15,6 millió

Twitter: 4,76 millió

Facebook: 5,9 millió

Egy évvel azután, hogy a 39 éves modell kiadta a könyvét, amiben a mentális problémáiról beszél, az egykori legjobban kereső szupermodell az egész évet családjával töltötte és felszólalt a klímakatasztrófa ellen.

9

Hailey Bieber

Instagram: 23,9 millió

Twitter: 1,41 millió

Facebook: 758 ezer

2019-ben nem csak férjhez meg Justin Bieber énekeshez, de beindult a modell karrierje is, olyan márkákkal, mint a Calvin Klein vagy az Adidas.

10

Miranda Kerr

View this post on Instagram

Mood 🥰

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Instagram: 12,1 millió

Twitter: 5,28 millió

Facebook: 7,6 millió

Az ausztrál és egykori Victoria's Secret angyal pihenéssel töltötte az idei évet, hiszen októberben megszületett a harmadik gyereke.