Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Iskolai ajándékozás

A karácsonyi ajándék, amit minden tanár utál

2022. december 01.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

karácsony karácsonyi ajándék ajándék ötletek tanár ajándékozás
A karácsonyi ajándék, amit minden tanár utál
© Shutterstock

Kiderült, melyek azok a karácsonyi ajándékok, amiket minden tanár utál kapni, mert már egy halom van nekik belőle otthon! 


A karácsonyi ajándékozás hagyománya szerint a legtöbb helyen nemcsak a közeli családtagokat, barátokat és szomszédokat illik megajándékozni, hanem a gyerekek iskolai tanítóit is, akik bizonyos periódusokban többet foglalkoznak a gyerekekkel, mint a szülők. Vannak azonban olyan karácsonyi ajándékok, amiket nem szívesen fognak a tanárok, mert már amúgy is egy halom áll nekik belőlük otthon!

Ezeket a karácsonyi ajándékokat minden tanár utálja

A tanárok legutálatosabb ajándékai közé tartozik a „kedvenc tanárom”, „a legjobb tanár” és a más dicsérő kifejezésekkel díszített tanáros bögrék, kulcstartók, kiállítható figurák, mert már annyi van nekik belőlük otthon, hogy szimplán nem tudnak vele mit csinálni.

Egyszerre egy, maximum két bögrét használok és már ott tartok, hogy egyáltalán nem is kell újakra költenem, mert úgyis kapok a gyerekektől, ha nem, akkor pedig a szüleiktől. Már a hideg ráz ki a legjobb tanáros ajándékoktól, úgyhogy minden kollegám nevénne kérem, hogy ezeket idén mellőzzétek! 

— kérte az egyik nyilvános TikTok-videóban egy általános iskolában dolgozó tanár, aki viszont az is megosztotta, hogy milyen ajándéknak örülne, ha meg szeretnék őt ajándékozni a tanítványai.

A következő karácsonyi ajándékoknak viszont minden tanár nagyon örül

A felsorolás között a tanárnő az első számú helyen az édességeket és az élelmiszercsomagokat emlegette, mert azokat egész biztosan elfogyasztják: van úgy, hogy akár a többi tanárral együtt is, az iskolai tanítói bulin. A második helyen az irodaszereket és a tollszetteket, valamint a könyveket és tanári zsebnaplókat emlegette, mert azokra állandóan szüksége van és soha nincs neki belőle elég. A harmadik helyre pedig a gyermekek kézzel készített ajándékait, rajzait és a szívhez szóló üzeneteit tette, mert azok mindig melegséggel töltik el a szívét. 

@missrossteach Reply to @emmaross076 Here are some teacher gift ideas! Not necessary but always appreciated❤️✏️ #giftguide #primaryteacher #teachergifts ♬ The Christmas Song (Merry Christmas To You) - Nat King Cole Trio

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves