Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szivárvány

Reese Witherspoon színes karácsonyfáját mindenki imádja

2022. december 14.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Dekoráció karácsonyfa karácsony reese witherspoon színésznő
Reese Witherspoon színes karácsonyfáját mindenki imádja
© Fotó: Paul Morigi / Getty Images

Reese Witherspoon imádja a karácsonyt, különleges ünnepi dekorációját pedig meg is mutatta a rajongóinak. 


A színésznő sosem titkolta, hogy szereti az ünnepi időszakot. Reese Witherspoon ilyenkor mindig feldíszíti a lakását, ám idén a klasszikus, megszokott dekorációt valami sokkal izgalmasabbra cserélte. 

Reese Witherspoon karácsonyfái nagyon különlegesek 

A színésznő idén hamar elkezdte a karácsonyi készülődést, hiszen már feldíszítette a karácsonyfákat. Az otthonukat kettő is ékesíti, az biztos, hogy egyik sem hétköznapi. 

Az első fa hagyományos, zöld színű, ezt a díszek varázsolják izgalmassá. Reese mindenféle színes gömböt, csillagot helyezett rá, ám mindezt úgy, hogy az egyes árnyalatok a fán csak egy meghatározott részen legyenek. Ennek köszönhetően egy csodás, szivárványszínű karácsonyfa lett a végeredmény, ami valósággal lenyűgözte az internetezőket

A fa egyszerre elegáns, mégis bohókás és vidám. Remek dísze a színésznő otthonának. Ezzel a módszerrel megmarad a színek közötti rendszer, és nem lesz túlságosan kusza a végeredmény. Nem csoda, hogy ennyire tetszett a rajongóknak. 

Reese otthonát egy másik fa is díszíti, ami zöld helyett fehér színben pompázik. A műfenyőt a színésznő piros és arany díszekkel dekorálta. Erre a fára jóval kevesebb gömb került, itt láthatóan törekedett a minimalizmusra. A fehér karácsonyfa már önmagában is látványos. 

A rajongók imádták Reese karácsonyi dekorációját, aki saját bevallása szerint ezzel megtörte a hagyományt. Sosem volt még fehér karácsonyfája, és nem is szokta ilyen hamar feldíszíteni az otthonát. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves