Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dekoráció

Kim Kardashian megmutatta a lélegzetelállító karácsonyfáját

2022. december 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Dekoráció karácsonyfa karácsony kim kardashian Kardashian család
Kim Kardashian megmutatta a lélegzetelállító karácsonyfáját
© Fotó: NBC / Getty Images

Kim Kardashian sosem spórolt, ha karácsonyi dekorációról volt szó, idén ismét elképesztő lett a karácsonyfája. 


A Kardashian-család szereti az impozáns karácsonyi dekorációt. Kim Kardashian sem kivétel, aki már meg is mutatta, hogy idén miként ragyog az otthona. 

Ilyen lett Kim Kardashian karácsonyfája

Kim az Instagramon mutatta meg a karácsonyfáját, miközben elárulta a követőinek, hogy idén is folytatja a különleges családi hagyományt. Minden reggel átmegy hozzá az egyik zongorista barátja, és karácsonyi dalokat játszik. A kellemes dallamokra ébrednek fel a gyerekek, ami Kim szerint sokat segít a családnak a lelassulásban. A jól ismert daloknak köszönhetően hamar ráhangolódnak az ünnepi időszakra

A nappaliban felállított karácsonyfa hatalmas, és valósággal ragyog. Rengeteg égősor díszíti, hagyományos gömbök nem is kerültek rá. A színe úgyszintén különleges, nagy valószínűséggel fehér vagy bézs, egy kevés zölddel. Az biztos, hogy nem hétköznapi darab. Egyszerre minimalista és féltűnő, ami remekül passzol Kim Kardashian letisztult otthonába. 

kim-kardashian-karacsony-2022
Fotó: Instagaram/@kimkardashian

Ám nem csupán a nappaliban elhelyezett hatalmas karácsonyfát mutatta meg Kim. Egy másik videóban bemutatta a kerti dekorációt, melyet remekül lát a fürdőszobából. A kertet kilenc darab csillogó fenyőfa díszíti, amelyek valósággal beragyogják Kim Kardashian fürdőszobáját. A híresség teljesen el van ragadtatva a dekorációtól, szerinte ettől tökéletesebb nem is lehetne. Ezt itt nézheted meg

A Kardashian-családban nem ő az első, aki feldíszítette a karácsonyfát, pár nappal ezelőtt Kylie Jenner is megmutatta a dekorációját, és a gigantikus karácsonyfáját, ami mostantól a nappaliját ékesíti. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves