Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Közös dal

Videó: Így énekel Mariah Carey 11 éves lányával közösen

2022. december 21.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

karácsony duett éneklés mariah carey Mariah Carey lánya közös dal
Videó: Így énekel Mariah Carey 11 éves lányával közösen
© Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images

Mariah Carey a karácsonyi műsorába idén a lányát is bevonta. 


Mariah Carey szinte minden évben jelentkezik valamilyen karácsonyi különkiadással, a zenés, táncos műsorban a legismertebb karácsonyi slágereket énekli el. Idén a 11 éves lánya, Monroe is csatlakozott hozzá, aki duettet énekelt édesanyjával. 

Mariah Carey 11 éves lánya hatalmas sikert aratott

Mariah Carey az elmúlt napokban többször is színpadra lépett, hogy elkápráztassa a közönséget a Merry Christmas To All! ünnepi műsorral. A rajongói megnézhették Torontóban, és New Yorkban egyaránt, valamint a televízióban is levetítették az ünnepi koncertet. A showműsorban felcsendültek Mariah Carey legismertebb karácsonyi dalai, melyeket az énekesnő egyedi ruhákban, téli dekoráció között adott elő. 

Idén csatlakozott hozzá a 11 éves lánya, Monroe, aki duettet is énekelt. Mariah a következő szavakkal köszöntötte a lányát a színpadon. 

Az életem legszebb napja az volt, amikor megszülettek a gyerekeim, amikor megszültem az ikreket, Moroccant és Monroe-t. És most itt van a lányom, Monroe. 

Monroe édesanyjához hasonlóan volt felöltözve, ő is fehér ruhát, és tiarát viselt. Miután leültek a karácsonyfák elé, Mariah elkezdte énekelni az Away in a Manger című dalt, amibe Monroe bekapcsolódott. A duett hatalmas sikert aratott, a közönség imádta a közös produkciót. 

Az internetezőket ugyancsak megérintette a dal, az egyik kommentelő a következőket írta. 

Ott voltam a koncerten, és ettől az előadástól könnyek szöktek a szemembe. Mariah és lánya, Monroe közötti szeretet melegséget keltett bennem. Nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem, amikor átélték ezt a különleges pillanatot. 

Sokan kiemelték, hogy Monroe hangja mennyire különleges már most. Egyes rajongók remélik, hogy amikor nagyobb lesz, édesanyjához hasonlóan énekesi karrierbe kezd. 

Mariah Carey karácsonyi műsora ismét nagy siker volt. A karácsonyi környezet lenyűgözte a közönséget, az All I Want For Christmas Is You pedig hatalmas tapsot eredményezett.  


Via


 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves