Quantcast

Women for Bees

Nemes célból bújt méhészruhába Angelina Jolie

© Massimo Insabato/Archivio Massimo Insabato/Mondadori Portfolio via Getty Images

A színésznő a „Women for Bees” projekt keretében adta át a frissen végzett méhészeknek a diplomáikat – stílszerűen talpig méhészruhában.

A francia Guerlain márka, az UNESCO és a Francia Méhészeti Megfigyelőközpont közösen indította el a „Women for Bees”, azaz „Nők a méhekért” névre keresztelt projektet, amelynek során évente tíz kiválasztott nő vehet részt egy 30 napos, gyorsított tanfolyamon egy provance-i méhészetben. Az idei végzősöknek a talpig méhészruhába öltözött Angelina Jolie személyesen nyújtotta át a diplomájukat és gratulált a sikeres vizsgájukhoz.

„Öt év alatt összesen 50 résztvevő sajátíthatja el a méhészet elméleti és gyakorlati alapjait, beleértve egy professzionális méhészet működtetését is. Amellett, hogy megtanulják, hogyan tarthatják fent méhcsaládjaik életét, a női méhészek nemzetközi hálózatának tagjaivá is válnak” – olvasható az UNESCO honlapján.

Angelina először egy natúr színű ruhában és szandálban adta át az okleveleket a frissen végzetteknek, majd maga is méhészruhát húzott, hogy közelebbről is megismerkedhessen a tanfolyam főszereplőivel, a méhekkel.

Forrás: Page Six