Quantcast

Joe Jonas és Sophie Turner titkos esküvőjét az egész világ látta

Köszi, Diplo, köszi, Instagram Stories!

Joe Jonas és Sophie Turner múlt hónapban tartották meg esküvőjüket titokban, Las Vegas-ban. Hiába bújtak el a nyilvánosság elől, az esküvőjük így is az egész világ szeme előtt zajlott, mivel az egyik vendég, a zenész Diplo Instagramon, élő videóban közvetítette a fogadalomtételt, amit egy Elvis Presley imitátor vezényelt. A videó mellett a dj 'mystorykat' is posztolt, ahogy a friss házaspár kisétál a templomból. Jonas és Turner persze nem kérték fel Diplot esküvői fotósként, ezt Jonas egy interjúban is megerősítette.

"Elrontotta a titkos esküvő lényegét, nem?" - kérdezte a The Blast rádió riportere. "Igen, teljesen tönkretette. Szeretem Diplot, de ő jobban imádja az Instagramot mint egy 13 éves tini. Minden másodpercben posztol valamit. Az esküvőnket, nem viccelek, egy kutyás filterrel videózta le." - mondta Joe Jonas.

A friss jegyespár szerencsére nem haragudott meg túlságosan a zenészre. "Igazából csak nevettünk az egészen. Annyira nevetséges, hogy élőben közvetítette a videónkat - ráadásul kutyás filterrel – hogy csak mosolyogni tudtunk rajta. Imádom, hogy amikor megjelent, és leült a padra biztosan arra gondolt, hogy gyorsan meglovagolja az esküvőnket Instagramon.

Arra a jogosan felmerülő kérdésre, hogy Diplo volt az esküvőjük hivatalos fotósa, Turner is egyértelmű választ adott a Graham Norton Show-ban.

"Őszintén, nem kértük fel, hogy az esküvői fotósunk legyen. Önhatalmúlag eldöntötte, hogy élőben fogja közvetíteni. Ami Vegasban történik, úgy tűnik mégsem marad Vegasban.

Az esküvőről Joe Jonas csak annyit mondott, hogy: fantasztikus volt!  Ez azonban nem az egyetlen esküvői szertartásuk lesz.

A hivatalos ceremóniát később tartják majd meg családjuk és barátaik körében. Priyanka Chopra (Nick Jonas felesége) elárult pár információt a vegas-i esküvőről. "Nagyon vicces volt az egész! Most már Jophie-nak hívom őket. A vegas-i poén után azért egyértelműen lesz még egy nagyobb esküvő is, hatalmas lagzival! Vagy ezt nem szabadott volna elárulnom?"