Quantcast

Gyász

Így emlékeznek kollégái az elhunyt James Michael Tylerre

Így emlékeznek kollégái az elhunyt James Michael Tylerre
© TIMOTHY A. CLARY / AFP

59 éves korában elhunyt a színész, aki tíz éven át alakította a Central Perk legendás pultosát, Gunthert.

Gyászol a Jóbarátok stábja és a rajongók is: 59 éves korában elhunyt James Michael Tyler, aki a sorozatbeli kávézó, a Central Perk pultosát, Gunthert alakította. A színésznél 2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot, tavaly júniusban pedig az is kiderült, hogy a daganat a csontrendszerére is átterjedt. Betegsége miatt a Jóbarátok idei újraegyesülésénél sem tudott jelen lenni, videóhívásban üdvözölte egykori kollégáit a forgatáson. A negyedik stádiumú rákkal küzdő James Michael Tyler vasárnap Los Angeles-i otthonában vesztette életét.

A tragikus hír hallatán a Warner Bros. Twitter-üzenetben rótta le kegyeletét az elhunyt színész előtt.

A Jóbarátok stábjának több szereplője is nyilvánosan búcsúzott idejekorán elvesztett kollégájától. Jennifer Aniston azt a jelenetet osztotta meg, amelyben Gunther szerelmet vall Rachelnek, és annyit fűzött hozzá: „A Jóbarátok nem lett volna ugyanaz nélküled. Köszönjük a nevetést, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni.”

A szériában Monicát alakító Courteney Cox egy, a forgatáson készült fotót osztott meg egykori kollégájáról, és azt írta hozzá: „Amekkora hálát mutattál a forgatáson mindennap, akkora hála van bennem, hogy ismerhettelek. Nyugodj békében, James.”

A Jóbarátok Phoebeje, Lisa Kudrow rövid, szívhez szóló üzenetet fogalmazott meg: „James Michael Tyler, hiányozni fogsz. Köszönjük, hogy mindannyiunknak ott voltál, amikor szükségünk volt rád.”

A Joey-t alakító Matt LeBlanc szintén egy közös jelenetfotóval búcsúzott kollégájától: „Sokat nevettünk együtt, haver. Hiányozni fogsz. Nyugodj békében, barátom.”

150 epizódban láthattuk

James Michael Tyler nem kevesebb, mint 150 Jóbarátok-epizódban tűnt fel, ezzel a hat főszereplő után őt láthattuk a legtöbbször az ikonikus sorozatban. Emellett a színész szerepet kapott a Dokik, a Sabrina, a tiniboszorkány és a Modern Music című sorozatokban is.

Forrás: Elle