Quantcast

Hírességek, akiknek királyi vér csörgedezik az ereikben

Egy meglepő lista Beyoncétól Brad Pitten át Uma Thurmanig. 

1. Beyoncé Knowles-Carter 

A zeneipar királynője kifejezés minden szempontból megállja a helyét Beyoncéra. Az énekesnő ugyanis történetesen II. Erzsébet 25-öd fokú unokatestvére. 

2. Hillary Duff

Hillary Duff nem csak a Disney hercegnője volt, de állítólag ő a legközelebbi amerikai híresség-rokona a brit királynőnek. Duff II. Erzsébet 18-ad fokú unokatestvére Alexander Spotswoodon keresztül, aki III. Eduárd tizedik leszármazottja.

3. Uma Thurman

A Kill Bill uralkodónőjének ereiben is csörgedezik királyi vér. Thurman a 21-ed fokú unokatestvére I. Erzsébet királynőnek.

4. Angelina Jolie

A színésznő szereplése aligha meglepő egy ilyen listán, hiszen mind megjelenése, mind kisugárzása fejedelmi. Jolie az édesanyján keresztül köthető a francia királyi családhoz, rögtön II. Fülöp Ágosthoz, aki a középkori Franciaország egyik legjelentősebb királya volt. Ezen felül Jolie és II. Erzsébet 26-od fokú unokatestvérek is.

5. Jake és Maggie Gyllenhaal 

Hollywood legkedveltebb testvérpárja hagyományosan távol marad a reflektorfénytől, amit bizonyára a brit családi örökségből hoznak magukkal. Gyllenhaalék ugyanis III. Eduárd király távoli rokonai, emellett pedig 19-ed fokú unokatestvérei II. Erzsébetnek.

6. Brad Pitt

Jóképű, tehetséges és még királyi vér is van benne? Hollywood egyik legfontosabb férfija anyai ágon kapcsolódik II. Henrikhez, ami egyúttal a Királynő 25-öd fokú unokatestvérévé is teszi őt.

 7. Brooke Shields

Hillary Duff után ő a legkirályibb amerikai híresség. Shields távoli rokona II. Henriknek, amivel 18-ad fokú unokatestvére II. Erzsébetnek.

8. Paris Hilton

Ahol csillogás van, onnan Paris Hilton sem hiányozhat! A celebritás II. Erzsébet 18-ad fokú unokatestvére édesapja, Rick Hilton oldaláról.

9. William és Harry herceg

A hercegek több szálon is kapcsolódnak a királyi családhoz. Nagyapjuk, Fülöp herceg ugyanis az orosz királyi családhoz kötődött az anyagi nagymamáján keresztül, aki I. Miklós cár unokája volt. I. Miklós ráadásul Nagy Katalin cárnő unokája volt.