Quantcast

BUCKINGHAM-PALOTA

Erzsébet királynő házvezetőnőt keres, de elképesztően keveset fizetne

Erzsébet királynő házvezetőnőt keres, de elképesztően keveset fizetne
© WPA Pool / Getty Images

Az álláshirdetés szerint Erzsébet királynő házvezetőjének lenni kivételes, kihagyhatatlan alkalom, ahol nem a pénz a lényeg.

A királyi családnál dolgozni sokak szerint nagyon kiváltságos lehet, az emberek nagy része azt gondolja, szinte lehetetlen kvalitások kellenek, hogy valakit felvegyenek. Pedig az igazság ettől nagyon távol áll, és kifejezetten szomorú, derült ki Erzsébet királynő friss álláshirdetéséből.

Erzsébet királynő nem szeretne sokat költeni a munkaerőre

A királynő éppen házvezetőnőt keres, és bizonyára milliók vannak, akik azt gondolják, hogy ez tökéletes munka lehet. A valóság azonban nem ennyire tökéletes, mint kiderült, Erzsébet királynő ezért a munkáért a minimálbérnél is kevesebbet hajlandó fizetni - magyar pénznemre váltva, nagyjából 3500 forintot óránként. Ez talán itthon annyira nem hangzik rosszul, Angliában kifejezetten rossz keresetnek számít. 

De hogy mit is kell tenni azért, hogy valaki Erzsébet királynő házvezetőnője legyen? Az ideális jelölt élvezi a csapatban végzett munkát, proaktív hozzáállással lát neki a munkának, és a legmagasabb elvárásoknak való megfelelésre törekszik minden tevékenységében. Az álláshirdetés szerint az alkalmazottól heti 40 órás munkaidőt várnak el, a munkavégzés helye pedig a Buckingham-palota, vagy a Windsori kastély.

A munka eszmei értéke a lényeg

„Ha csatlakozik professzionális csapatunkhoz, az ön feladata lesz a belső terek és tárgyak széles skálájának karbantartása, takarítása és gondozása, biztosítva, hogy a lehető legjobban állapotukban maradjanak. A kollégáktól tanulva megszerezheti a szükséges speciális szakmai ismereteket, mindig a legmagasabb színvonalra törekedve. Fogadja a vendégeket és gondoskodik a róluk rendezvényeken is. Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy szenvedélyét és lelkesedését kivételes módon használja fel"

A fizetésen kívül a szerencsés kiválasztottnak biztosítják az étkezés és a szállás lehetőségét is.

Via

A legfrissebb sztárhírek

Kiderült az igazság Johnny Depp ügyében: Kate Moss mindent elmesélt

Khloe Kardashian beszólt Kendall Jennernek: „Te vagy a legszebb emberi lény, és képtelen vagy ennyire?"

Putyin felesége után lánya is átszabatta az arcát - ez lehet az oka