Quantcast

Az Istennők útja Bologna és Firenze között meggyógyítja a lelket

Az Istennők útja Bologna és Firenze között meggyógyítja a lelket

Egy vándorút nőknek Olaszországban, ahol magunkra találunk

A Destinaziona Umana nevű utazásszervező cég egy kifejezetten nőknek szóló túrát tervez gyönyörű olasz tájakon. A túra a Bolognát és Firenzét összekötő történelmi útvonalon zajlik majd, a Toszkán-emilián Appennineken keresztül. A  csodás tájakon végre ki tudjuk ereszteni a fáradt gőzt és tökéletes harmóniában találhatjuk magunkat a természettel. A hátizsákos gyaloglás közben érdemes kikapcsolni a digitális eszközöket, hogy ne tereljék el a figyelmünket a lényegről. Ez az útvonal  - amelyet eredetileg Istenek útjának is neveznek - régóta szolgál a lélek feltöltésére, és mit sem változott az évszázadok során.

Az élmény igen intenzívnek ígérkezik, az itiner szerint az út Bologna főteréről indul és a firenzei Piazza della Signorián ér véget.

A túra, amellett, hogy a jóllétünkről gondoskodik, igyekszik az embert szembesíteni saját félelmeivel, és kiléptetni a komfortzónájából, ezzel segít legyőzni a szorongást és aggodalmakat. A túra szervezői először minden jelentkezővel elbeszélgetnek és felkészítik az útra. Igyekszenek felderíteni, mi az, amiben az illető élete változást igényel és segítenek, hogy az úton hogyan helyezze ezt fókuszba. A motivációt három különleges nő, Selena Cassetta és Milena Marchioni blogger, illetve Francesca Sanzo író és kommunikációs szakember erősíti a résztvevőkben.

A hatnapos, 130 kilóméteres Istennők útja túrának eddig három időpontja van, április 23., május 21. és szeptember 24. A résztvevőket Gianluca, a csapat egyetlen férfitagja kíséri végig, aki képzett túravezető és természetvédő. Mivel ő tudja, mikor merre kell menni, az ember tényleg teljesen elengedheti magát és belülre figyelve felszabadíthatja túlterhelt lelkét és elméjét.

További info:

destinazioneumana.it Forrás: elle.it