Quantcast

DOMINIC FIKE

Botrányos kijelentést tett az Eufória sztárja Amber Heardről

Botrányos kijelentést tett az Eufória sztárja Amber Heardről
© Drew Angerer / Getty Images

Az Eufória szereplője túlment egy határon a rajongók szerint, és rengetegen azonnal elfordultak tőle.

Szombat este, amikor a 26 éves színész és zenész, Dominic Fike zenekarával a Northwestern Egyetemen lépett fel, a koncert közepén leállította a show-t, hogy megosszon egy titkot az Aquaman színésznőjével, Amber Hearddel kapcsolatban.

Úgy érezte, meg kell osztania, mit gondol Amber Heardről

Pénteken ért véget a Johnny Depp és Amber Heard között zajló rágalmazási per, amelynek tétje 100 millió dollár, és a felek reménye szerint az igazság, és a nevük tisztára mosása. Mindketten azt várják, hogy az eredmény tükrében visszafogadja majd őket a szakma, és igazságot tegyen velük, amennyiben ők nyernek. Ám az elmúlt hetekben annyi meglehetősen kellemetlen történet látott napvilágot, hogy a döntés szinte már mindegy, legféltettebb titkaikat már mindenki tudja. A legtöbben Johnny Depp-pet támogatják, Amber Heard meglehetősen lemaradt a népszerűségi versenyben, az Eufória sztárja, Dominic Fike azonban egyértelműen ő mellette voksol, ennek pedig különös módon, nagy port kavarva, de hangot is adott. A zenész leállította koncertjét, hogy egy meglepő vallomással sokkolja a közönséget:

„Na jó, azt érzem, egyszerűen ki kell ezt mondanom, jó? Úgyhogy kimondom! Most tényleg kíméletesen őszinte leszek veletek. Tudom, nem az én véleményem a legnépszerűbb manapság, ha Amber Heardről van szó. És tudom, hogy nagyon fontos dolgokról megy most a harc, teljesen megértem, de várjatok egy percet, és vonatkoztassatok el. Szerintem Amber Heard szexi. Nekem vannak róla vízióim, amint engem ütlegel, szerintem ez izgató. Gondolod el, hogy egy ilyen csaj teszi ezt veled. Húha!"

Az emberek elfordultak a színésztől

A meglepő vallomásnak természetesen azonnal híre ment, és már most vannak olyan rajongók, akik elfordultak tőle, és azt gondolják, a karrierje véget ért. Mások teljesen értetlenül állnak az események előtt, és próbálják kitalálni, miért akarja önként leégetni magát - vallották be a kommentelők. 

Nincsenek kevesen azok az eddig rajongók sem, akik úgy döntöttek, innentől nem hajlandóak mellette állni. Sokan hibáztatják az Eufória sztárját, mert úgy érzik, helytelen ahogyan idealizálja a szexuális erőszakot és a kapcsolaton belüli bántalmazást. A kommentelők jelentős része gondolja úgy, hogy árt az ügynek ezzel a megszólalással. 

Via 

EZ TÖRTÉNT MOSTANÁBAN A JOHNNY DEPP KONTRA AMBER HEARD PERBEN

Amber Heard összeomlott a tárgyaláson

Jason Momoának köszönheti Amber Heard a karrierjét

Tárgyaláson jelentette be egy nő, hogy Johnny Depp a gyerekének apja