Quantcast

Our Angels

Vörös riadó: hamarosan kapható a Louboutin gendersemleges kollekciója

Vörös riadó: hamarosan kapható a Louboutin gendersemleges kollekciója
© Christian Louboutin

A hónap végén debütál a tervező első magas sarkú cipőket tartalmazó kollekciója, amelyet nemtől függetlenül bárki viselhet.

Tavaly szeptemberben a párizsi divathét kifutóin debütált a Christian Louboutin első gendersemleges cipőkollekciója, január végétől pedig a kiválasztott üzletekben és online is elérhető lesz az Our Angels névre keresztelt kollekció.

És hogy miért éppen az angyalokról kapták a nevüket a lábbelik? „Azt szeretem az angyalokban, hogy nincs nemük, mégis nagyon érzékiek – magyarázta a tervező, Christian Louboutin. – A kollekciót annyi ember inspirálta, akiket szeretek és csodálok, emberi és égi személyek egyaránt, olyanok, akik álmodozásra késztetnek. Ezért nagyon természetesnek tűnt számomra, hogy egy kollekciót szenteljek annak, amit úgy hívok: a mi angyalaink.”

Az elmaradhatatlan piros talpakkal ékesített magas sarkú csizmák 36-ostól 46-os méretig lesznek elérhetőek, így bárki egyedi és egy picit pimasz módon hódolhat az önkifejezésnek általuk. A lakkhatású bőr platform csizmák mellett a kollekció része egy csodálatosan hímzett sárga cowboycsizma és két hímzett táska is helyet kapott, melyek közül az egyik sárga szaténból, a másik fekete bársonyból készült. „A nemek közötti folyékonyság nem trend, hanem egy mélyreható pszichológiai evolúció” – foglalta össze a kollekció esszenciáját Louboutin.

A kollekció darabjaiért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle