Quantcast

Love is all

Sztárparádéval ünnepli a szerelmet a Cartier

Sztárparádéval ünnepli a szerelmet a Cartier
© Courtesy of Cartier

A mottó: Love is all.

Minden eddiginél központibb szerepet kap a márkánál a szerelem – erről tanúskodik a Cartier legújabb kisfilmje is, amely a Love Is All címet kapta. A Charlotte Wales divatfotós rendezte alkotásban igazi sztárparádét láthatunk, a fekete, fehér és vörös díszletek között jókedvűen táncol és mókázik többet között Maisie Williams, Jackson Wang, Mélanie Laurent, Troye Sivan, Willow Smith, Lily Collins és Monica Bellucci is.

„A Cartier filozófiájának része, hogy hiszünk abban: együtt erősebbek és hitelesebbek vagyunk, ezért gyűjtöttük össze ezt az inspiráló közösséget olyan művészekből, akik az életet ünnepléssel fogadják” – nyilatkozta Arnaud Carrez, a Cartier alelnöke és marketingvezetője.

A Párizsban, Los Angelesben és Sanghajban forgatott kisfilm a kulturális és művészeti sokszínűség köré épül, és a Cartier legfontosabb értékeit mutatja be: az egyetemes és időtlen szerelmet, amelyet az élmények, a szépség és az intenzitás jellemez. „Ez a film egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy tovább beszéljünk a szerelemről és a kapcsolatokról, amelyek mindannyiunkat összehoznak. Az ünnepi időszak azt a vágyat tükrözi, hogy újra összejöjjünk és megalakítsuk a saját családunkat” – tette hozzá Arnaud Carrez.

A kampányfotókért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle