Quantcast

Pasticcino táska

Őszi séta ikonikus kísérővel

Őszi séta ikonikus kísérővel

Megmutatjuk a Weekend Max Mara elmaradhatatlan őszi kiegészítőit!

 Ha azt mondom „Pasticcino”, minden divatrajongónak beugrik az összetéveszthetetlen, szeretnivaló, régi pénztárcákat megidéző, időtlenné vált forma, ami egyetlen táskarajongó gardróbjából sem hiányozhat. A Weekend Max Mara Pasticcino táskája 2016-os debütálása óta számtalan rajongóra tett szert jellegzetes formájának, túlméretezett csatjának és nosztalgikus bájának köszönhetően. A szó szerinti fordításban „kis tészta” névre keresztelt táska épp olyan finom, mint amilyennek hangzik: vajpuha bőrből készült, minden részletében igényes kivitellel.

Az ikonikus Pasticcino táska jellegzetes clutch formájával és gömbcsatjával a 2021/22-es őszi-téli  szezonban is felbukkan. A rojtos, puha tapintású velúrbőrből újraalkotott Pasticcino nélkülözhetetlen társunk lesz a kellemes őszi erdei sétákon, míg az új datolyabarna Hobo-ban minden elfér, amire a mindennapokban szükségünk lehet.  

Ha egy Pasticcino táskával a kézben hallgatjuk a lépések neszét a fűben, érzékeink élesebbé válnak – még a legapróbb mozgást is felfedezzük a fák lombkoronájában, szinte a virágok nyílását vagy hervadását is meghalljuk az avarban... És ahogy leszáll az éj, a tintafekete, fonott bőrből készült Pasticcino egy váratlan csavarral felfedi eleganciáját – tökéletes kísérője egy varázslatos, titokzatos éjszakának, amely csak ránk vár!

A Weekend Max Mara 1983-ban hétvégi, szabadtéri kollekcióként indult és mára egy autentikus olasz életstílussá, önálló márkává nőtte ki magát, egyedi identitással és releváns személyiséggel. Ma a Weekend Max Mara széleskörű kollekciói a ready-to-wear és a kiegészítő kollekciók könnyedén egyensúlyoznak az aktualitás és a folytonosság között. A kortárs és kifinomult választék az alkalmi és szabadidős öltözékeket laza eleganciával ötvözi azon nyitott és szabad szellemű nők számára, akik egyénisége és stílusa túlmutat a divaton és a szezonalitáson. A márka folyamatos törekvéseinek részeként a Weekend Max Mara Signature Capsule kollekciókat, egyedi ruhatárat mutat be, amelyeket szezononként egy-egy neves dizájner tervez vagy inspirál, a divatház ismertetőjegyeit sajátos nézőpontból értelmezve. A Weekend Max Mara mintegy 250 szalonban és  kiemelt áruházban elérhető világszerte.