Quantcast

ÓDA FLIMBY-HEZ

A New Balance új kollekcióját neked is látnod kell!

A New Balance új kollekcióját neked is látnod kell!
© New Balance

A New Balance Flimby városa előtt tiszteleg a Made in U.K. 40-edik évfordulója alkalmából.

ár a New Balance-ot alapítása és gyártása Amerikához köti, a márkának mégis gazdag történelme van az Egyesült Királyságban is, ahol a Cumbria megyei Flimby helyi cipőgyártó ipara a márka nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően éledt újra. A kaland 40 évvel ezelőtt kezdődött, amiről a NB most az új ‘Flimby Celebration Pack’-al emlékezik meg, amiben egyaránt megtalálhatók a Made in UK kollekció új és régi klasszikusai.

 
 

Ez a kollekció – ami tartalmazza az 1500, 991, 773, 670, és 920 modelleket – , a New Balance Flimby-i gyárának hihetelen minőségű gyártását szemlélteti a korabeli színállások, pontos részletek és az emberi munka gépekkel nem reprodukálható finomságai által. Mind az öt sziluett luxus anyagokból készült, amelyek megtalálhatóak azokban a modellekben is, amik 1982 óta kikerültek az angliai üzemből, mint a disznóbőr velúr, a légáteresztő háló, a hasított bőr és mások. A New Balance "Made in England” most sem okoz csalódást kényelem, külső és minőség szempontjából.

A 991-es model kétségtelenül a márka egyik legikonikusabb cipője. A Made in US 990 és a Made in UK 1500 inspirálta sziluett egyszerre stílusos és páratlanul megtestesíti a ‘dad sneaker’ esztétikát. 2001-es debütálása óta majdnem minden 991-es színállás Flimby-ben készült, az ottani üzem minősgéi követelményeinek megfelelően.

 

 

Nincs ez máshogy a 40-dik évforduló alkalmából megjelent limitált kiadású 991 esetében sem, ami már elérhető Magyarországon is.

Lenyűgöző, mégis egyszerű szürke színállásával az a cipő azonnal belép majd a legkeresettebb New Balance tornacipők sorába. Az cipő orrát, az oldalpaneleket és a sarkat disznóbőr velúr borítja, a hálós felsőrész pedig a szellőzésért felel. Bézs bőrrészletek adnak kellmes kontrasztot a szürkéknek, feldobva a cipő nyelvét, a sarokrészt és az orrot is. Az ikonikus N betű fényvisszaverő, csakúgy mint a rátétek a sarokrészen, ahová a ‘991’-es hímzés is került.