Quantcast

Modelltábor - jelentkezz te is!

Modelltábor - jelentkezz te is!

2017 júniusában újraindul a VM Supermodel Summer camp, mely egy olyan 1 hetes horvátországi felkészítő tábor, ami során 10 szerencsés lány egy közel 20 fős szakmai stáb segítségével profi modellé válik. Erre a táborra válogat most hazánk piacvezető modellügynöksége, a VM MODEL.

A jelentkezés és a táborban való részvétel egyaránt DÍJTALAN! A táborba bejutott 10 szerencsés lány az élmény mellé természetesen egy szerződést is nyer az ügynökségtől.

A VM MODEL 2009 óta minden évben megrendezi az éves modelltáborát (kezdetben Valentine Supermodel, majd ELITE Model Look, 2015-től pedig VM Supermodel Summer Camp). Ezt minden évben megelőzi egy több hetes roadshow, majd június végén maga a tábor, ami arról szól, hogy a roadshow során felfedezett legtehetségesebb  lányokat felkészítsék a nemzetközi modellkedésre, majd pedig a tábort követően csatlakozva a VM MODEL csapatához elinduljon a nemzetközi karrierjük. Számos jelenleg is aktív és nagyon sikeres modell indult az elmúlt években ezen a rendezvényen. A teljesség igénye nélkül Kondás Kata (Calvin Klein exclusive 2012, az év modellje Magyarországon 2014-ben), Sáfrán Bogi (Christian Dior, Dolce&Gabbana, Valentino és Armani modell), Drenyovszki Anett (Saint Laurent exclusive 2015), Szakálas Saci (Armani show záro modell 2016) vagy akár a tavalyi táborból Szilágyi Csepi (többek közöttBurberry exclusive 2017, Christian Dior, Jil Sander modell) …

Az idei évben a tábor június 21-26 között kerül megrendezésre.

A válogatások a táborra az alábbi helyeken, mindenhol 13-18 óra között lesznek:

05.05. Budapest. Árkád, Retro

05.06. Budapest. Aréna, Retro

05.12. Budapest. Corvin, Retro

05.13. Székesfehérvár: Alba Plaza (mozi és ételudvar között)

05.19. Budapest. Mammut, Retro

05.20.Pécs: Árkád, Retro

05.26.Eger: Agria Park, Retro

05.27. Budapest. Westend, Retro

Ha te is kipróbálnád magad, vagy úgy érzed, ismersz valakit, akit érdekelne, akkor ne habozz!

Váltsd valóra  az álmaidat és csatlakozz a VM MODEL legújabb szupermodell generációjához!