Quantcast

Kate Middletont újabban régi barátnője öltözteti

Ginnie Chadwyck-Healey felfrissíti a hercegné stílusát

Kate Middleton már egy évtizede minden nap jelesre vizsgázik jó ízlésből, és széles mosolya csakúgy változatlanul csillog, mint szépen beszárított frizurája.

A karcsúsított kabátok, a nude magassarkú cipők és az egyszerű, térd alá érő szoknyák a hercegné öltözködésének állandó stíluselemeivé váltak, amit sokan próbálnak utánozni.

Az utóbbi időben azonban a háromgyerekes anyuka valamennyire kilépett az udvari divat komfortzónából néhány ügyes kis változtatással, és úgy hírlik, ez új stylistjának köszönhető.

Hogyan változott Kate Middleton stílusa?

Míg a 37 éves Kate alapöltözete – letisztult, vintage inspirálta és nagyon előkelő – állandó maradt, láthattunk néhány olyan összeállítást, amiben már felfedezhettünk újfajta elemeket, amik miatt sokan dicsérik a stílusát.

A hercegné általában a keskenyszárú nadrágokat választja, hiszen nagyon csinos a lába. Ugyanakkor nemrég egy gyermekközpontba tett látogatásakor szélesszárú nadrágban jelent meg (a Jogsawtól). Az összképet egy masnis Gucci blúz tette teljessé.

A jószolgálati munkájáért is elismert Kate sokáig viselt tűsarkú cipőket, most viszont kényelmesebb, teli sarkú cipőket is választ.

Egy másik feltűnő stílusmomentum volt mostanában ez az olívazöld összeállítás, amit egy, Blackpoolba tett látogatáson viselt. Az olívazöld Sportmax kabátot egy világosabb Michael Kors ruha felett viselte. Mindehhez Manu Atelier mini táskát és fekete sálat viselt, valamint Kiki McDonough fülbevalót és hasított bőr csizmát.

Összegezve az új divatpillanatai kicsit olyanok, mintha Kate stílusa, amit ismerünk és szeretünk, egy kis frissítést kapott volna.

Ki Kate Middleton új stylistja?

Az új külső mögött, úgy tűnik, a divattanácsadó, és a Vogue korábbi szerkesztője, a 36 éves Virginia Chadwyck-Healey áll, akit a barátai csak Ginnie-nek szólítanak. Úgy hírlik, ő az, aki most segít kiválasztani Kate ruháit.

„Ginnie az új titkos fegyver” – állítja egy családközeli forrás. „Sokat változtatott a hercegné ruhatárán és egy újfajta önbizalmat adott neki”.

View this post on Instagram

👖Proof that customer service is alive and well....... 👖Many of you asking more about this denim story. I was invited to trial the @johnlewisandpartners personal styling service which you will find written up in their (free) Edition magazine in store. But my key takeaways? 1. Devote an hour of your time to actually go in store and let them guide you through their styles and amazing t-shirts eg this one by @finerylondon JL have a LOT of brands. Those that stood out were @madewell @leejeans and in house brand And/ Or. 2. Buy a size smaller as denim gives (thanks for pointing this out @styled_by_sian) and 3. Take heels and trainers with you to ascertain the difference between ‘smart’ and ‘casual’. And if you are lucky you should find a pair that does both. (Like these pinstripe pair by @leejeans) Denim dilemmas are suffered by all of us. Trust me! I intend to trial @trilogy_stores and @donnaida to add to my research. But for now, book in for a free service, no obligation to buy, genuine feedback @johnlewisandpartners No this isn’t sponsored, but I often think we can save ourselves as much time actually going into a shop rather than buying 6 pairs online only to return 5 and all the hassle of posting back etc. Retail therapy (in person) can pay dividends! Job done. #denim #doesmybumlookbiginthis #honestfeedback #personalstylist #vchstyle #oxfordstreet #bookonline

A post shared by Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) on

Miért kell Kate Middletonnak új stylist?

A hercegné eddig is csodásan nézett ki, nyilván nem arról van szó, hogy a korábbi stylistja nem teljesített jól.

Igazából inkább az a valószínű, hogy Chadwyk-Healeyt arra kérték fel, ugorjon be helyettesíteni, míg Middleton eddigi stylistja, Natasha Archer szülési szabadságra megy.

Honnan ismeri Kate Middleton Ginnie Chadwyck-Healey-t?

Úgy tudni, hogy Chadwyck-Healey, a harmadik Lord Strathalmond lánya még a St Andrews Egyetemen ismerte meg Kate-et és Williamet.

Ginnie művészettörténetet tanult, ahogy Kate is, és még egyetemista korában ismerte meg férjét, Oliver Chadwick-Healy-t, aki egyébként az Etonra járt (Micsoda elit csapat!).

2011-ben a pár – akiknek két lányuk van, Nancy és Maggie - ott volt Vilmos és Katalin esküvőjén, és azóta is jóban vannak a hercegi párral.

Képek: Getty Images, Instagram