Quantcast

Royal Wedding

Katalin hercegné 11 évig titkolta ezt az esküvőjéről

Katalin hercegné 11 évig titkolta ezt az esküvőjéről
© Shutterstock

Most viszont fény derült erre a nagyon is érdekes részletre Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről.

Vannak, akik számára az esküvő éveken át tartó készülődést, tervezést és szervezést jelent. Az egyik csoport komolyan vesz minden részletet, és ragaszkodik az akár évtizedek óta meglévő pontos elképzeléseihez. Mások viszont ennél spontánabbak, nem terveznek meg túlzottan semmit, számukra fontosabb a pillanat varázsa. Nos, a királyi esküvők semmiképpen sem az utóbbi kategóriába tartoznak. 

Katalin hercegnő esküvői szettjének utolsó darabja is nyilvános lett

Katalin hercegné 11 éve mondta ki a boldogító igent Vilmos hercegnek. A sajtó természetesen minden lépésüket követte és minden részletet górcső alá vett, éppen ezért semmi sem maradhatott titokban – vagyis ezt gondolta mindenki. Azoknak köszönhetően, akik nyomozásba kezdtek a szervezés körül, szinte még a pontos büdzsét is kitalálhatták a szemfüles rajongók. 

Katalin hercegné csipke menyasszonyi ruháját Alexander McQueen tervezte, Cartier fülbevalót viselt, a csokorban jellemzően mirtusz, gyöngyvirág és jácint volt, és úgy vélni, a sminkjét és a frizuráját pedig maga készítette. A megjelenést illetően ez az információ számított biztosnak az elmúlt 11 évben, ám most tovább bővült a lista, mit viselt Katalin hercegné a nagy napon. 

Meghan Markle lemásolta Katalin hercegné ötletét

Egy részlet eddig nem volt ismert, több mint egy évtizedig titok övezte, mit viselt Katalin hercegné a lábain. A cipőjét teljesen eltakarta hosszú szoknyája, így soha nem lehetett biztosan tudni, mely tervezőnek szavazta meg a bizalmat, hogy modelljében vonuljon az oltárhoz. Mint kiderült, ahogyan a menyasszonyi ruha, a cipő is Alexander McQueen tervezés.

Kataliin hercegné ebben a cipőben mondta ki a boldogító igent Vilmos hercegnek.
 

A királyi családban egyébként nem szokás ugyannak a tervezőnek a ruháját és cipőjét is viselni a nagy napon, ám Katalin ezúttal tőle nem megszokott módon felrúgta a hagyományokat. Így tett Meghan Markle is, aki lemásolta sógornője tettét, maga is egy Givenchy lábbelit választott a Givenchy ruhához. Nagyon úgy tűnik, több megoldandó rejtély nem maradt, most már mindent tudunk Katalin hercegné 2011-es esküvői szettjéről.

Via

Mi történik jelenleg a brit királyi családban?

Gyászol Meghan Markle

Óriási a botrány: pénzmosással vádolják András herceget és lányait

Katalin hercegné és Vilmos herceg sorsfordító döntést hozott